ראש הממשלה יאיר לפיד מאשים היום את בן גביר באחריות להסתה שהביאה לפגיעה היום בחיילי צה"ל על ידי יהודים ליד שכם.
"נוריד עוד צוותי מג"ב לחווארה כדי לוודא שמה שקרה הלילה לא קורה יותר", טען לפיד בראיון לוועידת המשפיעים של ערוץ 12. "אותם אנשים פורעים מקבלים גיבוי מחלקים במערכת הפוליטית, הם שלוחים של בן גביר".
תיעוד תקיפת מפקד גדוד ולוחמים בצנחנים בידי מתנחלים בכפר חווארה • הרמטכ"ל אביב כוכבי: "אירוע חמור ביותר, המגלם התנהגות עבריינית מבישה ומחפירה, הדורשת מיצוי דין מהיר ומחמיר. לא מתקבל על הדעת שלוחמי צה"ל אשר מגנים בחריצות ובמסירות יותקפו באלימות ע"י מתיישבים"@ItayBlumental pic.twitter.com/eRT9MEdLQz
— כאן חדשות (@kann_news) October 20, 2022
עוד הוסיף בביקורת על האופוזיציה: "זו אופוזיציה מופקרת. אני יודע בדיוק איך צריכה להתנהל אופוזיציה. כשזה טוב למדינת ישראל – תמכנו. הם לא אופוזיציה לממשלה – הם אופוזיציה למדינה. הם רוצים שר ביטחון פנים שמסתובב בלילות עם אקדח שלוף בשייח ג'ראח ומסכן את ביטחון ישראל".
בכל הנוגע לקואליציה העתידית, מבהיר לפיד כי לא ישב לא עם המשותפת ולא עם הליכוד: "המשותפת לא תשב בממשלה (לא עונה על השאלה האם יסתמך או יישען). אנחנו יכולים לשחק את הריקוד הרגיל אבל לא אדבר על איך ומה. זו שאלה היפותטית. לא אדבר על איך אקים ממשלה עד שאראה את תוצאות הבחירות. אני מאוד מקווה שגנץ לא ישב עם נתניהו. לא אשב עם נתניהו בשום צורה, בשום אופן, אף פעם אלא אם כן הוא יזוכה במשפטו״.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בנוגע לקמפיינים של המפלגות האחרות בגוש אמר לפיד: "גם מפלגת העבודה וגם מרצ נמצאות רחוק מאחוז החסימה. אני לא מודאג, אם הייתי מודאג – הייתי נזהר (בקמפיין על הראש שלהן). אם הנתונים היו אומרים לי שהם לא אחראיים, הייתי נוהג אחרת. אין בעיה לעבודה ולמרצ.
בנוגע לפיגוע במעלה אדומים בו חוסל המחבל שרצח את נועה לזר אמר לפיד: "המאבטחים היו שם במעלה אדומים ופעלו כמו שצריך בין היתר כי רועננו הנהלים אחרי הפיגוע שבו נרצחה נעה לזר ז"ל".
מה דעתך בנושא?
37 תגובות
7 דיונים
רואה חשבון
הדיקטטור הגדול יהיר לפיד, הפוליטיקאי המושחת ביותר והאידיוט ביותר מאז ומעולם בלחץ היסטרי ומאבד את העיתונות ולכן עושה את מה שלמד מאביו, להבית ולהפיץ.דברי שנאה , שיסוי והסתה.
20:10 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רואה חשבון
ויהיר לפיד אחראי להפרעות המחבלים הערבים ולרצח של חיילים ואזרחים. הוא מסוכן מאוד למדינת ישראל.
20:04 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מנת מישכל של יתוש ודיקטטורה לרוב,והפצת שינאה ודמגוגיה זולה בכמות גבוהה,
לפידיוט אינפנטיל בקרב נחזיר אותך למעון שם תוכל להרגיש הכי קרוב למנת המישכל שלך,דביל חולני
19:49 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
המסית הראשי חלולפיד...בושה וחרפה האיש הזה אי אפשר לקרוא לו "ראש ממשלה" אלה מסית ראשי...תנו לו רק סיבה קטנה וההסתה עובדת...אינני מתומכי בן גביר
17:05 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טל
גם עופר כסיף הוא שליח של בן גביר. נמאס מהשקרים של לפיד
17:01 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
לפיד.אתה יודע מה זה שלוחים?
16:29 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ואתה מצפה מנאצי זבל צחנה ארור לדעת מה זה שלוחים?תיסתכל על היצאנית שהביאה חזירון עמוך ותבין בדיוק מה זה שלוחית,
בתגובה ל: א
לא מבין למה אתה מיתכון? לאלה שהביאו צחנה מסריח כמוך?או סתם היצאנית שהפליצה זבל כמוך,
19:51 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמולקי
שקרן חלול היית ושקרן חלול תשאר . בגלל זה הרבה חיילים בוחרים בבן גביר ולא בטיפש כמוך
15:15 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
להתעורר
כל התגובות כאן נגד לפיד , שום מילה על בן גביר שתמך בנערים על תקיפת חיילים תתעוררו , האנשים האלו מגנים עליכם .
15:15 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
אחותך שלוחה של נסראאלה. אדיוט לך תסיים לימודים קודם.
15:11 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לנצח נאכל חרב
בבחירות האלה מצביעים רק ימין!!! להמשיך לשלוט על הפלסטינים!להמשיך את הסכסוך! כדי שעתיד ילדינו יהיה בדיוק כפי שהיה ב55 שנים האחרונות!! יש לנו עוד מלא ילדים להקריב!!! הערבים מבינים רק...
בבחירות האלה מצביעים רק ימין!!! להמשיך לשלוט על הפלסטינים!להמשיך את הסכסוך! כדי שעתיד ילדינו יהיה בדיוק כפי שהיה ב55 שנים האחרונות!! יש לנו עוד מלא ילדים להקריב!!! הערבים מבינים רק כח!!!! (המצרים והירדנים זה מקרה חריג שבו אחרי השלום הפסיקו המלחמות)
המשך 14:51 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוסטפא ברגותי
בתגובה ל: לנצח נאכל חרב
מספיק לי שתקריב את הזבלים שהבאתה לעולם איתך ביחד חולירע,זה ממש יספק לי את התאבון יזבלה אני מחכה ומצפה ליום שכל המשפחה שלך יהיו מתים כמו אל כלבים כמוך,
15:02 20.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר