הערב (שלישי) נערך 'כנס התנעה' של מטה הליכוד ביהודה ושומרון, בראשות ח"כ יולי אדלשטיין ועו"ד אביחי בוארון, נציג מחוז יו"ש בליכוד.
המטרה: 61 מנדטים
במטה יו"ש בליכוד מפרסמים קריאה לתושבי יו״ש לצאת ולהצביע בבחירות הקרובות במטרה להביא 61 מנדטים ובכך להביא להכרעה וניצחון של המחנה הלאומי וגוש הימין. ״הפעם חייבים לנצח״, הם אומרים.
על הקריאה חתומים בין היתר: ישראל גנץ, שלמה נאמן, יוחאי דימרי, עודד רביבי, אליהו ליבמן ושבח שטרן.

ח"כ אדלשטיין אמר: "אנחנו פחות משבועיים לבחירות וזה הזמן להכריע. בשבועות האחרונים אני חורש את המדינה, יחד עם חברי הנפלאים למפלגה, ומגיע לכל מקום בו נוכל לגייס עוד ועוד קולות לליכוד כדי שנוכל להקים ממשלת ימין חזקה ויציבה.”
”כמנהל קמפיין הליכוד ביהודה ושומרון, הצוות שלי ואני עושים לילות כימים כדי לשכנע עוד ועוד אנשים לצאת ולהצביע לליכוד. זו המשימה החשובה ביותר שלנו הפעם.

"הצלחנו להוריד את הנושא של המדינה הפלסטינית מסדר היום"
עוד הוסיף אדלשטיין: "אני מזדהה עם האמירה שיש טענות, בקשות ושאלות על מה שקורה בשטח, אבל כשאני מסתכל על התמונה הרחבה אז אני מדבר בגאווה בשנים האחרונות על כך שהצלחנו להוריד את הנושא של המדינה הפלסטינית מסדר היום, אבל אנחנו רואים עכשיו איך רק לפני חודש הנושא הזה חזר לבמה בן לאומית חשובה ולסדר היום.
”אנחנו נכנסים לישורת האחרונה עם מטרה אחת מול העיניים: להציל את מדינת ישראל".

יו"ר מטה יו"ש, אביחי בוארון: ״כל בר דעת מבין שהבחירות הללו יוכרעו על חודם של כמה אלפי קולות לכאן או לכאן. מנגד, 66,000 מתושבי יהודה ושומרון לא יצאו מהבית ולא הצביעו בבחירות האחרונות. צריך להבין את זה: יותר ממנדט זרוק על הרצפה ביו"ש”.

”אנחנו נמצאים בימים קריטיים לגורלה של המדינה היהודית ושל ההתיישבות. הפעם אסור לנו לקחת צ’אנס ולהמר על חיינו. הפעם חייבים לצאת להצביע!".
בוארון הוסיף: "המשימה שלנו ביו״ש היא להעלות את אחוזי ההצבעה לשמונים וחמישה אחוז. זה לא בשמיים ובכוחות משותפים נעמוד במשימה. הקולות של יו"ש יכריעו את הבחירות״.

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
ר
רק ט' בקלפי לסמוטריץ ובן גביר, כי ביבי יתקפל למול הלחץ של השמאל נגדם וילך עם גנץ . כדי שזה לא יקרה חייבים שסמוטריץ ובן גביר יהיו גדולים יותר מגנץ.
22:40 18.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הדג מסריח מהראש
הליכוד משלם מאות אלפי שקלים לחברת הסקרים של עד המדינה שלמה פילבר. עד שולמו לחברת ״דירקט פולס״ למעלה מ300 אלף שקלים וסכום נכבד נוסף אושר להמשך העבודה
21:12 18.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דרור
בתגובה ל: הדג מסריח מהראש
ואז ? מה הבעיה? פילבר אחד משותפים שכבר העיד.
22:12 18.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר