חדשות טלוויזיה

דפנה ליאל נפרדת: "זמן טוב לאתגרים חדשים"

דפנה ליאל - כתבת הכנסת של חדשות 12 - הודיעה כי לא תקליט יותר פרקים במסגרת הפודקאסט הפופולרי שלה 'עושים פוליטיקה'. לפני כחצי שנה הוציאה ליאל ספר הבנוי על הפודקאסט

דפנה ליאל נפרדת: "זמן טוב לאתגרים חדשים"
צילום: צילום: שרון גבאי

עיתונאית חדשות 12 דפנה ליאל, הודיעה היום כי היא לא תשדר פרקים חדשים בפודקאסט שלה 'עושים פוליטיקה', שהיווה את הבסיס להוצאת ספרה החדש לפני מספר חודשים.

"אחרי 6 שנים, מיליוני האזנות, מאות פרקים וספר אחד הגיע הזמן להיפרד מהפודקאסט 'עושים פוליטיקה", כתבה ליאל לעוקביה ברשתות החברתיות.

ליאל שיתפה כי "הפרידה לא קלה, נהניתי מכל רגע, אבל שנה חדשה היא זמן טוב לאתגרים חדשים ומלהיבים. תודה לצוות של עושים היסטוריה על הדרך המדהימה שעשינו יחד, לעורכי התוכנית, ולצוות שלי – נתי צנעני ומתן בר".

"תודה ענקית גם למרואיינים המבריקים, וכמובן למאזיניי הנאמנים שבלעדיהם לא הייתה לתוכנית זכות קיום. אחכה לכם גם בתחנה הבאה", חתמה ליאל.

נתניהו כלב
נתניהו כלב| צילום: (צילום: מתוך ערוץ הטלגרם של דפנה ליאל)

כאמור, לפני חמישה חודשים הודיעה ליאל על השקת ספרה 'עושים פוליטיקה' הבנוי על הפודקאסט הפופולרי שלה הנושא את אותו השם.

"אתחיל מהסוף", כתבה ליאל בהודעת השקת הספר. "תכירו את עושים פוליטיקה – הספר. כמי שרוב התוצרים העיתונאיים שלה מתגבשים במשך ימים או שבועות, אני מודה שלהניח לפניכם יצירה שמסכמת שנים של עשיה הוא עניין מלחיץ ומרגש כאחד".

חדשות סרוגים

ליאל סיפרה: "בדיוק לפני חמש שנים עלה הפרק הראשון של הפודקאסט "עושים פוליטיקה". אז, כמו היום, התהפכה לי הבטן. לא היה לי מושג איך יגיב הקהל לשילוב בין פוליטיקה יצרית, המשתנה כל רגע כמו תמונת עננים במכ"ם, למדיום רדיופוני שבו פורסים רעיונות לעומק. הפודקאסט הלך וגדל, וסביבו קהילה נאמנה שהמכנה המשותף שלה הוא אהבה לידע ופוליטיקה".

"לפני יותר משנתיים, התחלתי להעלות על הכתב את התובנות, ההסברים, והסיפורים ששודרו בו והוספתי רבים שטרם שודרו. רציתי שיהנו מהם גם כאלה שלא נדבקו בחיידק הפודקאסטים, ולהנגישם לכבדי שמיעה. במהלך התקופה הזו, כידוע, גם פקד את ישראל משבר פוליטי שסיפק חומר לטרילוגיה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

72
53
את לא רצויה ולא מענינת,
18.10.22

שמאלנית חלולה מקוה שניפרד לתמיד מימך,כמו מכל כתבי האשפה בערוץ האשפה, סעי לאנחות ותני שקט,

1
כמה
18.10.22

ביבי מצחין חסר עמוד שידרה!!

52
אמת
18.10.22

את חלאה שמאלנית כמו הורייך הבוגדים במדינה... אשמח אם לא תהיי נוכחת בתקשורת והמדינה ...הכי טוב שתרדי לגרמניה יחד עם ההורים הבאושים שלך וקחי כמה מחברייך לתקשורת השמאלנית המוטה וההרסנית... לא מתגעגע...

1
גלנט
19.10.22

ממתי בבון לא אפוי כמוך מחליט על רמה תרבותית שלנו , בקרוב נחזיר אותכם לשורשים כלומר לג׳ונגל שם מקומך

51
חיים
18.10.22

סתומים