לקראת הסופ"ש: מתכון לקדירת עוף - סרוגים

לקראת הסופ"ש: מתכון לקדירת עוף

הסופ"ש כבר כאן וזה הזמן המושלם להתנסות במתכון חדש: קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות. מדובר במתכון חורפי, טעים ומנחם

author-image
לקראת הסופ"ש: מתכון לקדירת עוף
  (צילום: יחצ מאסטר שף)

מתכון לקדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות.

מצרכים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה מאסטר שף
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל מאסטר שף
4 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום מאסטר שף
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות שמפיניון

(צילום: יחצ מאסטר שף)

הוראות הכנה:

  • מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
  • מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
  • יוצקים מעל שמן זית
  • צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

המתכון באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו