דיאן שוורץ, אחת מדיירי "האח הגדול" בעונה האחרונה, פרסמה היום (שני) פוסט התנצלות ברשתות החברתיות.
"לא פעם שואלים אותי ״למה לא ביקשת סליחה״" כתבה שוורץ בפוסט והבהירה את הסיבה: "ברגע שאת יוצאת אחרי 55 יום בבית סגור, את כל כך בהלם ולא מבינה על מה צריך כי את בטוחה שעקרונית אני וחברים שלי לבית ביקשנו הרבה סליחות בתוך הבית אחרי כל ריב".
היא תיארה כי לאחר היציאה מבית האח, היא הבינה שיש צופים שנפגעו מכל מיני סיטואציות: "אז את מתנצלת בפניהם ומרגיש שזה לא מספיק. אומרים לך שעשית את זה צנוע וקטן מדיי והיית צריכה לצעוק את זה בטלוויזיה. ועובר עוד יום בחוץ. ועוד יום. ואז במרחק של כמעט חודשיים מאז הבית ההוא… את יוצאת למסע חדש עם עצמך. מין חשבון נפש".
את הצפייה שלה בתוכנית אחרי שיצאה, היא מתארת כהבנה של הדברים בצורה אחרת: "זה מסע של הבנה, של טיפול. של התבגרות מהירה בעל כורחך".
"לפעמים אנשים אומרים סליחה כדי להמשיך הלאה בלי באמת לקחת אחריות. למדתי בחודשיים האחרונים (ואני עדיין לומדת) שכדי לקחת אחריות אמיתית צריך זמן. לחקור, להסתכל, להבין מה היה ומה יכולתי לעשות אחרת או לא".
לכן מתמודדת האח הגדול מחליטה על הצעד לו כולם ציפו: על מה שראיתם ולא ראיתם. התהליך שלי לא מסתיים פה, הוא רק התחיל".
ולסיום הפוסט היא מסכמת: "מה זה חודשיים לעומת חיים שלמים? שנה חדשה, הזדמנות חדשה, דרך חדשה. ורגע לפני שיום הכיפורים נכנס גמר חתימה טובה לכולנו!".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
There's a certain magnetism in your presence that makes my skin tingle. Care to explore this feeling with me a little closer? f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
01:56 02.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון חיון
הבעיה שלדיאן זה השתלטנות והרודנות ומי שלא מעריץ את ה"נסיכה" ומשתחווה להוד מלכותה חוטף
13:00 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר