אירוע מביך נוסף של הנשיא ביידן נרשם הלילה בארה"ב: ביידן השתתף הלילה (בין רביעי לחמישי) בוועידה ובמהלכה חיפש את ג'קי ולורסקי, חברת קונגרס שנהרגה בתאונת דרכים בחודש שעבר.

הנשיא עלה לבמה והודה למארגני הכנס ולאחר מכן שאל: "ג'קי את כאן? איפה ג'קי?"

התקרית עברה באופן שקט יחסית הבית הלבן מיהר לפרסם לאחר מכן הודעה לפיה ביידן ואשתו "המומים ועצובים" מהתאונה הפתאומית בה נהרגה ולורסקי. לאחר המקרה צייצה בטוויטר ויקי הרצלר, רפובליקאית ממיזורי, בהתייחס לטעות: "באמת טעות איומה ומחפירה".

"ביידן הכיר בעבודתה המדהימה של ולורסקי" כך כתבה מזכירת העיתונות של הבית הלבן. בנוסף, צוין בהודעה כי הנשיא מתכנן להזמין את משפחתה לבית הלבן ביום שישי הקרוב.

המבוכה בוועידה התרחשה כשברקע הדיון הבלתי פוסק בשאלת מצבו הבריאותי של הנשיא. ביידן הוא הנשיא האמריקני המבוגר בהיסטוריה, ולאורך קמפיין הבחירות ניסו יריביו להציגו כאדם סנילי.

בשנה האחרונה סיפק הנשיא כמה פליטות פה שגרמו מבוכה לדוברי הבית הלבן, כאשר אחת מהן-הכרזה שממנה השתמע כי הוא קורא להפיל את משטר פוטין ברוסיה, עקב כך גם בקרב תומכיו היו שהחלו לתהות אם הוא פחות חד מבעבר. עם זאת יש לציין כי ביידן ידוע בוושינגטון כבר עשרות שנים כמי שיש לו נטייה לפליטות פה בעייתיות.