איש התקשורת והמגיש הסרוג, עופר חדד, מתייחס בזעזוע לדיווח לפיו רצח האישה בת ה-85 בחולון הוא פיגוע לאומני.

"כמה שפל יכול בן אנוש להיות כשהוא רואה אישה בגיל של סבתא שלו, ואז שולף סכין ושוחט אותה", כתב חדד בחשבון הטוויטר שלו.

מוקדם יותר הערב הודיע מפכ״ל המשטרה קובי שבתאי באופן רישמי כי הרצח בחולון, בו נרצחה אישה כבת 85 מחוץ לביתה, מטרים ספורים מאתר בניה בעיר – הוא פיגוע לאומני.

שבתאי הוסיף כי לאור התיעודים שבידיהם הם יודעים את זהות המחבל, שלא עבר של שהייה בלתי חוקית בארץ. סריקות נרחבות ממשיכות כל העת. מחסומים הוצבו בכניסות וביציאות מחולון.

סגן מפקד מחוז ת"א, תת ניצב דוד פילו

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דוברות המשטרה)

מוט ברזל אותר בזירה ועל פי החשד הוא ששימש את המחבל ברצח. המוט נשלח לבדיקת משטרה.

"זה מסתמן כאירוע פח"עי. זהותו של החשוד ידועה לנו", אמר. עוד הוסיף כי החשוד הוא עובד עם רישיון תחת קבלן מאתר הבנייה.

כאמור, רגע לפני שהאירוע תוייג כאירוע פלילי, הוכרז מצב 'טקילה' והוקפצו למקום כוחות מיוחדים של משטרה ושב"כ שסקרו את האזור והחלו לתחקר את האירוע, ובין היתר תשאלו חלק מהפועלים הערבים שעובדים באתרי הבניה הסמוכים לרחוב החשמונאים, בו התרחש הרצח.

כזכור, הקשישה אותרה חבולה ומחוסרת הכרה על המדרכה, לא רחוק מביתה.

מתיעוד האירוע במצלמות האבטחה, השוטרים ראו חשוד לבוש בגדים כהים מתנפל על הקשישה, שהייתה בדרך לביתה שנמצא כעשרים מטרים משם, ומכה אותה מספר פעמים באמצעות חפץ כבד. כעת כאמור המפכ"ל אומר כי בעקבות התיעוד הנ"ל הם הצליחו לאתר את זהות החשוד.