במערכת הפוליטית תוקפים את רם בן ברק על דבריו מוקדם יותר נגד מפלגת הציונות הדתית .

"קמפיין ההסתה והשיסוי של השמאל לא עוצר לרגע", אמר ח"כ שמחה רוטמן (הציונות הדתית). "רם בן ברק נמצא במפלגה שמתנהלת בסגנון צפון קוריאה, שרמסה כל נורמה דמוקרטית גם בכנסת ובממשלה, השתיקה את האופוזיציה ופנתה בבקשה לסגור כלי תקשורת שאינם לרוחה".

ח"כ יום טוב כלפון (ימינה), אמר כי מדובר ב"אמירה אומללה של רם בן ברק, לאשתי יש כיסוי ראש ואם היא תרצה להיות קריינית בטלוויזיה זה יפריע לך? אלה הערכים ״הליברליים״ של השמאל? אחרי הגזענות נגד הספרדים עכשיו אתם רוצים למנוע מנשים דתיות לחבוש כיסוי? בבית היהודי שלי, תרתי משמע, יש מקום לכולם, עם כיסוי או בלי עם כיפה או בלי".

לימור סון הר מלך, מועמדת עוצמה יהודית לכנסת תקפה בחשבון הטוויטר שלה ואמרה: "בשם הפלורליזם והליברליות כביכול, מסתבר כי אלו שמנופפים בדגל הכלת השונה והחריג כביכול, שמגלים סובלנות לתומכי טרור שרוצים לחסל את מדינת ישראל".

הר מלך הוסיפה: "אלו שמכבדים ערביה עם רעלה, לא מסוגלים לשאת יהודיה דתיה עם כיסוי ראש. הידד לצביעות!"

מפלגה מסוכנת ואנטי דמוקרטית

כזכור, יו"ר ועדת חוץ וביטחון רם בן ברק תקף היום (שני) בחריפות את מפלגת הציונות הדתית, אותה כינה "מפלגה מסוכנת ואנטי דמוקרטית". בראיון לרדיו 104.5FM טען כי המפלגה "רוצה שחוקי ההלכה יתפסו מקום יותר חשוב בחיים שלנו".

"בן גביר הוא פרובוקטור, קשה לי להבין אנשים שמצביעים לו. אני מקווה שהוא יקבל פחות" אמר בן ברק. "אני חושב שזו מפלגה איומה ונוראה, אתה רואה את מספר 11 שלו, אבי מעוז. המפלגה הזו היא מפלגה מסוכנת, היא אנטי דמוקרטית".

לדבריו, הציונות הדתית "רוצה שחוקי ההלכה יתפסו מקום יותר חשוב בחיים שלנו, שזה אומר שעוד מעט הקרייניות בטלוויזיה יהיו עם כיסוי ראש, ונשים לא יוכלו לשרת בצבא. לשם אנחנו הולכים. אני מקווה שאנשים מבינים את זה".

עוד טען כי "אבי מעוז הוא מספר 11 במפלגה, הומואים יצטרכו להיות בארון חזק מאוד. הם לא יוכלו להתקבל לשום מקום עבודה, כי מחשיבים אותם לבהמות. אני מאוד מוטרד מהעליה שלהם בסקרים – בטח ובטח להגיד שאנחנו עוצמים עיניים, זה מראה כמה קל להגיד שטויות".