חדשות

דובר צה"ל כינה מחבלים "מסתננים שברשותם נשק"

בציוץ בחשבון הטוויטר הרשמי של צה"ל תוארה חלק מפעילות לוחמי צה"ל הלילה. למרבה ההפתעה, ערבים חמושים ברובים אוטומטיים כונו בהודעה "מסתננים שברשותם נשק"

דובר צה"ל כינה מחבלים "מסתננים שברשותם נשק"
צילום: דובר צה"ל רן כוכב (צילום: פלאש90)

בחשבון הטוויטר של דובר צה"ל עלה הבוקר ניסוח שגרם לגולשים רבים לכעוס, כאשר שני מחבלים כונו "מסתננים שברשותם נשק".

חדשות סרוגים

בציוץ שתיאר חלק מהפעילות הבוקר, נכתב: "לוחמי צה"ל עצרו שני מסתננים שברשותם נשק במרחב התפר. תצפיות צה"ל זיהו לפני זמן קצר שני חשודים שניסו לחצות את מרחב התפר סמוך למעבר באקה שבמרחב החטיבה המרחבית מנשה".

בהמשך מכתב: "לוחמי צה"ל הוזנקו לנקודה ועצרו את שני החשודים, כשבתיקו של אחד המסתננים נמצא נשק מסוג קרלו.כלי הנשק שנתפס והחשודים שנעצרו הועברו להמשך טיפול כוחות הביטחון. לאחר סריקות נוספות שנערכו במרחב, לוחמי צה״ל עצרו חשוד נוסף שהועבר להמשך תחקור כוחות הביטחון".

מעצרים יוש 2
מעצרים יוש 2| צילום: פעילות צה"ל ביו"ש. ארכיון (צילום: דובר צה"ל)

הגולשים כאמור לא אהבו, בלשון המעטה, את הניסוח. מגיב אחד כתב: "מחבלים הפכו למסתננים? הינדוס המציאות שלכם גורם לדם של חיילים להישפך. לכו אתם תעמדו מול האויב ותזלזלו בדם של עצמכם לא בדם של הלוחמים".

מגיב אחר כתב: "מעניין מה האלמונים שוודאי אינם מחבלים תכננו לעשות עם הנשק".

גולש נוסף הוסיף: "אם יש להם נשק הם לא מסתננים, הם מחבלים וכך צריך לקרוא להם ולהתנהג בהתאם. אתם לא רשות ההגירה, אתם הצבא שלנו".

תגובות

65
56
מגן דוד
19.09.22

הכל מובן, אין צורך התחקיר על נפילתו של קצין צהל, פייק צבא, בושה.

55
יוספה
19.09.22

דובר חמאס

1
צבי יהודה
19.09.22

מטומטם מטומטם מי שהולך היום לצבא,יש לנו צבא חולני שמעדיף מוות של חיילים על פני הריגת מחבלים,יש מוסר לחימה חוליגני מרושע ומטורף שאותו ייצרו שופטי הבגץ הסדומיים ,שאין לאף אחד מהם בן שמשרת בשירות קרבי

54
חייבים לעשות בקרוב כשנחזור רויזיה בצבא,ב
19.09.22

בטח מיתרומם החלאה כמו הזבל שעבר לפרקליטות,דור של נושכי כריות אשכנאצים ארורים,

1
שימי
19.09.22

צריך לרדת מהארץ ולתת למדינה הכושלת הזו להשמיד את עצמה מבפנים. הציונות החילונית היא אפיזודה חולפת

2
רון
19.09.22

נהפוכו,צריכים להצביע לימין היהודי,והמיעוט השמאלני הארורים יעלמו כמו שצצו,ככל שיהיו מצביעים לימין היהודי לא ניצטרך לשום הרכב עם אף מפלגה אנטי ציונית מהמישתתפות בממשלת הטרור הזדונית הזו,