אבא קנה לה

נסח הטאבו חושף: הדירה בבעלות של הדר מוכתר

בהמשך לחשיפה שליו"ר מפלגת צעירים בוערים יש דירה בבעלותה. לידי סרוגים הגיע נסח הטאבו המוכיח כי הדר מוכתר מחזיקה בדירה שרכש לה אביה לפני כשנה

(הדר מוכתר באולפן סרוגים (צילום: אשר רוט))

בעקבות החשיפה על הדירה שנמצאת בבעלותה של הדר מוכתר, לידי סרוגים הגיע נסח הטאבו של עיריית חיפה, המוכיח כי ליו"ר מפלגת צעירים בוערים יש דירה רשומה על שמה.

הדירה שנמצאת ברחוב מרסיי 14, בשכונת עין הים (בין נווה דוד לקרית אליעזר), נקנתה על ידי אביה של הדר מוכתר בשנת 2021. מדובר בדירה יחסית קטנה 56 מ"ר, שחולקה ל-4 חדרים, מול הים.

מוקדם יותר היום פרסם גונן בן יצחק, את שטר המכירה של הדירה, וזאת לאור הקמפיין של מוכתר, כי בישראל צעירים לא יכולים לקנות דירה.

שטר המכר של הדירה

יש לציין כי הדירה, לפחות בזמן המכירה, הייתה תחת אזהרה של כינוס נכסים.

הדר מוכתר מסרה בתגובה: "אבא שלי קנה דירה מכספי הפנסיה שלו. הוא הולך לחיות בעוני כי הוא רצה לדאוג לילדים שלו שתהיה להם דירה בישראל. הדרך היחידה לקנות דירה בישראל זה מכספי ירושה ורק אחרי שההורים שלי ימותו".

מוכתר הוסיפה: "זה שהתקשורת מתעסקת בצהוב הזה – פשוט תתביישו. אני הולכת לעבוד סופר קשה בכנסת כדי שלא אצטרך להרוס אבא שלי את הפנסיה. אני רוצה דירה משלי, לא מכספי הפנסיה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

86
תמי
18.09.22

אכלה אותה שקרנית

הצטרפו אלינו