סיון בריק חן עובדת בהייטק, וגם מרשימה עם יכולות הבישול שלה במטבח כאחד המתמודדות החזקות בנבחרת של עונת העשור במאסטר שף. אם היא הייתה מנה, היא טוענת שהייתה כרישה צלויה ובמחשבה שנייה, פשוט פסטה.

גל מורן ישראלי היא מעצבת פנים, ובניגוד לסיון שדוגלת ב"גם וגם", היא החליטה לעזוב את העבודה. "מאז ותמיד אהבתי לבשל, הבנתי שזה לא יכול להיות שני דברים נפרדים", אמרה בראיון לסרוגים. "עכשיו אני חושב איך אני משלבת בין העולם האסתטי, לאוכל".

מה הן לא יאכלו לעולם, מה היעד הבא, ולאיזה ריאליטי סיון באמת תכננה להגיע?

צפו בראיון המלא:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

גל סיוון ראיון לסרוגים מאסטר שף

לקראת ראש השנה, הן מאחלות לקוראי סרוגים "לעשות דברים בפעם הראשונה, ולהתרגש מהם". אמן!

האירוע החגיגי התקיים באולם תצוגה "בירמן דיזיין" , דיזיין סנטר בני ברק.