אבי ביטון, שף ושף-קונדיטור של מסעדת "קפה פופולר" ומסעדת "יאסו", פתח את המסעדה הראשונה שלו "אדורה" כבר בגיל 24 וזכה להצלחה גדולה, בהמשך פתח את המסעדה הכשרה "מרקדו".

ביטון, הגיש את תוכניות הטלוויזיה "מבשלים עם קשת", "במטבח עם אמא" ועוד.

כעת, שף אבי ביטון מצטרף לפאנל השופטים של "הקינוח המושלם", ישראל אהרוני, קרין גורן, אסטלה, מיקי שמו ופייר ארמה שף פטיסייר בינלאומי, המפורסם בעולם, שישפוט בגמר.

הצילומים של העונה החדשה של "הקינוח המושלם" יחלו בקרוב והתוכנית תשודר בקשת 12.

(צילום: טל גבעוני)