מתכון לנתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני.
רכיבים:
- נתחי דג סלמון כמספר הסועדים.
- תרסיס שמן זית.
- 4 תפוח אדמה גמדיים לכל נתח סלמון.
- 1/2 זוקיני לכל נתח סלמון.
- 2 חצאי פרוסת לימון לכל נתח סלמון.
- 2 שיני שום קלופות לכל נתח סלמון
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- השתמשו בחצי נייר פרגמנט לכל נתח סלמון. קמטו את חצי הנייר וצרו ממנו גומה. הניחו את כל גומות הנייר בתבנית אפייה.
- רססו את פנים הגומה במעט זמן זית.
- הניחו בכל גומת נייר משומנת פרוסות מחצי זוקיני, 4 תפוחי אדמה גמדיים שטופים, שתי שיני שום קלופות, ומעליהם עלי טימין.
- תבלו במלח ופלפל ורססו מעל עוד מעט שמן זית.
- הניחו במרכז הירקות שבכל גומת נייר נתח סלמון טרי ושטוף.
- סגרו מעט את קצוות הנייר למרכז הגומה.
- כסו את התבנית עם הגומות המלאות בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 15-17 דקות. לאחר 5 דקות אפייה הסירו את נייר האלומיניום וההמשיכו לאפות בלעדיו.
- הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
מאיר המהיר
כשראיתי את התמונה מחוץ לכתבה, הייתי בטוח שמצאו עכבישים באוכל של מסעדה...
16:00 19.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר