אלמוג כהן, מקום 7 ברשימת איחוד מפלגות הימין מטעם "עוצמה יהודית", ומייסד "הוועד להצלת הנגב" ו"סיירת בראל", סיפר בראיון לאולפן סרוגים כי ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', הוא "שותף של עוצמה יהודית". לדבריו, "הוא שגריר נאמן, לוחם ללא חת בנושא הזה של הריבונות בנגב". הראיון המלא עם אלמוג כהן יפורסם הערב ב"סרוגים".

צפו בקטע מהראיון: 

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אלמוג כהן רוביק דנילוביץ׳

אתה מאוכזב מרוביק דנילוביץ׳ ראש עיריית באר שבע? 

"רוביק דנילוביץ׳, כמו מרבית ראשי הערים, היה עד לתהליך במקביל לרצון שלו לפתח את העיר. ייאמר לזכותו הוא איש חזון ואיש עשייה", אומר כהן ומוסיף: "כמו מרבית ראשי הערים והמנהיגים בנגב – היינו רדומים לתהליכים, אני קורא לזה סינדרום בת היענה. כיום יש חזית אחידה, רוביק דנילוביץ' הוא הפתרון והוא לא הבעיה, הוא איש עשייה".

הוא התחיל במפלגת העבודה… אתה חושב שהוא השתנה? אתם השפעתם עליו?

"אני חושב שרוביק אדם מאוד פרגמטי. בהתחשב בנסיבות שבשומר חומות אנחנו היינו צריכים לפתוח חפ"קים ולחלץ אנשים מרכבים בוערים או לינצ'ים, הוא גם הבין שיש פה בעיה קשה מאוד. כיום אני יכול לומר לך שהוא שגריר נאמן, באמת לוחם ללא חת בנושא הזה של הריבונות בנגב, איך ליצור אותה. הוא זועק מעל כל במה".

הוא שותף של עוצמה יהודית? 

"רוביק קודם כל הוא שותף שלי, וכשהוא שותף שלי הוא שותף של מפלגת עוצמה יהודית. ואגב, רוביק הוא גם שותף של כל אחד, כל מי שיבוא וישרת את האינטרסים של העיר, של הנגב, של בירת הנגב – רוביק ישתף איתו פעולה. ולראייה, בסיירת בראל הוא בא, עזר, חיזק וסייע. היום אני ישן קצת יותר טוב כי אני יודע שאם מתחיל שומר חומות 2 – יש מי שיגיב כדי להגן על חיי האנשים".