יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר, התייחס לקרע עם מפלגת 'נעם' ואמר כי בזכותו אבי מעוז לכנסת.

בראיון לרדיו 'קול חי', אמר בן גביר: "אבי מעוז ניהל משא ומתן עם סמוטריץ', הוא רצה ללכת בנפרד מעוצמה יהודית. אבי מעוז נכנס בזכותי לכנסת, ציפיתי ממנו לקצת יותר שיתוף פעולה".

בן גביר ציין כי "הצענו לו מקום ריאלי. מקום 11 זה בהחלט ריאלי, הסקרים שלנו עומדים היום גם על 12. בסיבוב הקודם שהוא קיבל את המקום השישי הסקרים שלנו עמדו אז רק על 4".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בן גביר בתיכון בליך, בשבוע שעבר

על פעילותו של יו"ר 'נעם' אמר בן גביר: "אבי מעוז עשה עבודה טובה, אבל הוא ממש לא היחיד שנלחם על הזהות היהודית. גם אנחנו נלחמים על זה. המועמד שלנו הרב עמיחי אליהו עוסק בנושא הזה לא פחות".

על צירופו של צביקה פוגל למקום החמישי במפלגה: "צביקה פוגל הוא כוח אדיר לימין. הוא מדבר על הכרעה בעזה ובצפון. אין מי שהפעיל ממנו יותר כוח אש בצה"ל, הוא נכס לעם ישראל".

על השינוי שעבר בשנים האחרונות אמר בן גביר: "אני אומר את אותן דעות בכל השנה האחרונה, לפני עשרים שנה היו לי דעות אחרות. אז חשבתי שצריך לגרש את כל הערבים, היום אני חושב שצריך לגרש רק את המחבלים.

על המשבר בינו לבין ברוך מרזל ומיכאל בן ארי: "אנשים חושבים שיזמנו את העימות עם בן ארי ומרזל, אבל זה לא נכון. האסטרטגים שלי דווקא אומרים שהסכסוך עם בן ארי ומרזל הוא טוב לי, באמת יש חילוקי דעות בינינו, אני לא הרב כהנא".