שם סוף לשמועות: ראש הממשלה החליפי נפתלי בנט הודיע היום (שני) כי הוא לא שינה את עמדתו ואין בכוונתו להתמודד בבחירות הקרובות. בלשכתו אמרו כי אחרי עשור בשדה הפוליטי, במהלכו כיהן כשר כלכלה, חינוך, ביטחון וכראש ממשלה, בכוונתו לצאת לפסק זמן מהחיים הציבוריים.

לפי הודעת לשכת בנט, "השנה של ממשלת בנט הוכיחה שאפשר לנהל מדינה בצורה עניינית, ביחד, תוך שיתוף פעולה ודיאלוג בין מפלגות בעלות עמדות שונות. בנט קורא לכל ראשי המפלגות לגלות אחריות, למתן ולהרגיע את השיח ולא לאפשר למריבות פנימיות לפרק את המדינה שלנו מבפנים".

כזכור, בסוף השבוע דווח כי בנט שוקל לחזור לחיים הפוליטיים, לאחר שמחקר עומק שהוצג לו הראה כי מפלגה בראשותו תעבור את אחוז החסימה. לפי הנתונים, המפלגה תהפוך ל"לשון המאזניים" ותיקח קולות בעיקר מיאיר לפיד ובני גנץ – אך גם מפלח המתלבטים, ברובם המכריע במגזר הדתי.
תגובות
שיעוף מכל נושא פוליטי כי אין שקרן ממנו
מי בכלל רוצה אותך חתיכת פסיכופט, גנב רמאי הפסיכופט הרמאי הנוכל גנב 30 מיליון ש"ח מהבית היהודי, ללא אישורים זה גנב מהמדינה 50 מיליון ש"ח לבצר את ביתו, הטרדת שכנו, אדם עם 5 מנדטים חשב שהוא ראוי להיות ראש ממשלה הוא פסיכופט, אתה לא תהיה כלום בפוליטיקה ובמקומות אחרים, לך לכל הרוחות, גנב ממשלה עם הנוכלת שלך ביחד עם לפיד ליברמן המפיונר סער החשוד באונס, בני גנץ הממד החמישי, אתם בע"ה כולכם לכלא,
ברוך שפטרנו מעונשו של זה הנוכל. בקרוב לחלפיפי האפסון. שם רשעים ירקב. בעגלה ובזמן קריב אמן.
חבל, היה מראה לנו כמה הוא שווה, פחדן כמו עכבר, פוחד שוב לחפש פתקים בפחי אשפה