מבזקים
סרוגים

"ליברמן סובל מנטישה מאסיבית של בוחריו"

בעקבות היוזמה של השר עודד פורר להקים עוד בתי מטבחיים לחזירים ברחבי הארץ, חבר הכנסת משב גפני יוצא במתקפה חריפה על אביגדור ליברמן: "'הכה ביהדות והצל את מוסקבה' זו שיטה ישנה"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ג' אלול התשפ"ב
"ליברמן סובל מנטישה מאסיבית של בוחריו"
"ליברמן סובל מנטישה מאסיבית של בוחריו" צילום: (צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90)

יו"ר 'דגל התורה' חבר הכנסת משה גפני, תוקף את שר האוצר אביגדור ליברמן בעקבות בקשתו שר החקלאות עודד פורר להקים עוד בתי מטבחיים לחזירים ברחבי הארץ.

גפני: "אם קריב היה חרדי – המדינה הייתה מזדעזעת"
גפני: צילום: גפני:

"ישראל ביתנו לא מצליחה בשום דבר שהיא עושה", תקף גפני. "יוקר המחיה מגיע לשיאים שלא היו כדוגמתם. כל הארץ מלאה שביתות, הם לא מתפקדים בשום דבר, וכדי להסית את הנושאים הבוערים – הם מנסים לפגוע במדינה היהודית כדי שיהיו צעקות וויכוחים והם יצטיירו כלוחמים נגד הדת".

גפני הוסיף: "אנחנו ערב בחירות ועל היועצת המשפטית לממשלה לעצור את הפרובוקציה המסוכנת הזאת לאלתר, שעד הבחירות ליברמן ואנשיו ימציאו כל שבוע פרובוקציה תורנית".

גפני סבור כי מצבו הפוליטי של ליברמן מביא אותו לחפש פרובוקציות: "ליברמן סובל מנטישה מאסיבית של בוחריו, בין היתר כי לא דאג לפנסיות של העולים ממדינות חבר העמים וכעת דור ההורים נופלים לנטל על הדור הצעיר. המבוגרים ממורמרים והדור הצעיר שנאנק כלכלית מהצורך לממן את ההורים שהוזנחו, נוטש את ישראל ביתנו ומחפש אלטרנטיבות".

השר פורר מבקש להקים עוד בתי מטבחיים לחזירים בארץ
השר פורר מבקש להקים עוד בתי מטבחיים לחזירים בארץצילום: השר פורר מבקש להקים עוד בתי מטבחיים לחזירים בארץ

"לכן הוא מייצר את פרובוקציית החזיר כדי להסיח את הדעת מהביקורת על אוזלת ידו ומחדליו לא רק מהכישלון הכלכלי הפוגע בציבור הכללי, אלא אפילו לבייס שלו שהולך ומתרחק ממנו ומחפש אלטרנטיבות. 'הכה ביהדות והצל את מוסקבה' זו שיטה ישנה, אבל הפעם היא כבר לא תועיל לו".

אביגדור ליברמן משה גפני עודד פורר