
מיכל רוזין סינק
הפריימריז במרצ: ח"כ מיכל רוזין שמתמודדת לרשימת מרצ אמרה הצהריים (שלישי) בשיחה עם סרוגים לאחר ההצבעה בקלפי בתל אביב כי היא מקווה להתברג במקום גבוה ברשימה – והביעה תמיכה בזהבה גלאון לראשות המפלגה.
עוד באותו נושא
גלאון לסרוגים – אני אופטימית; מרצ רלוונטיתיעל שרה רפ

לדברי רוזין, "אחרי שנה שהצלחתי לאחד את הסיעה, לשמור אל הקואליציה השברירית וגם להילחם על הערכים של מרצ ולדפוק על השולחן כשצריך – אני מקווה שהבוחרות והבוחרים יעריכו את זה"
רוזין תומכת ביו"רית לשעבר זהבה גלאון, שמתמודדת מול סגן השרה יאיר גולן על ראשות המפלגה: "אני תומכת בזהבה גלאון, אני חושבת שנכון שהיא תוביל את מרצ היום גם לתוך הממשלה בקואליציה, וגם אם נהיה באופוזיציה".
לדבריה, "אין ספק שהמנהיגות שלה (של גלאון) מחברת, מאחדת ומובילה. אני מצפה שהבוחר והבוחרת יחליטו שהיא תוביל אותנו וכך יהיה".
תגובות
מכוערת זבל ארורה מקוה שתחנקי בקרוב על ידי מחבל שאוהב מאוד חלאות מכוערות כמוכן, ולדראון עולם תת חלאה מכוערת,