מבזקים
סרוגים
אולפן סרוגים

אורבך באולפן: "שקד שילמה מחיר גבוה מדי להנדל"

ניר אורבך טוען שאיילת שקד טועה בכך שהיא לא פונה עם המפלגה שלה למצביעים הסרוגים: " האלקטורט נמצא אצל הציונות הדתית". לדבריו יש סיכוי גבוה שהוא לא יתמודד בבחירות

כ"ה אב התשפ"ב
אורבך באולפן: "שקד שילמה מחיר גבוה מדי להנדל"
אורבך באולפן: "שקד שילמה מחיר גבוה מדי להנדל" צילום: צילום: סרוגים

ח"כ ניר אורבך אומר באולפן סרוגים שאיילת שקד טועה בדרך הפוליטית שהיא בחרה עם מפלגת "הרוח הציונית", ולדבריו הוא ניסה לשכנע אותה לפנות לציבור הסרוג ולא למה שמכונה "הימין הרך".

לדבריו: "איילת שקד שילמה מחיר גבוה עבור החבירה אל הנדל והאוזר, האלקטורט נמצא אצל הציונות הדתית".

צפו בריאיון המלא עם ניר אורבך:

עוד הוא טוען שהקמפיין לא ברור וחלק מהמסרים של המפלגה בעייתיים כמו ההשוואה שהם עורכים בין סמוטריץ' ובן גביר לבין חברי הרשימה המשותפת "מופרכת".

יממה אחרי ההודעה על הצירוף אמיתי פורת לרשימת הרוח הציונית, אורבך מביע חוסר שביעות רצון: "מקווה שזה לא מאוחר מדיי. בכל מקרה פורת לא מספיק מוכר עדיין"

צילום: ברני ארדוב – בנוביץ תקשורת

בריאיון הוא טוען שאין טעם לפיצולי מפלגות ולדבריו הוא אף קורא לשקד וסמוטריץ' לשבת למשא ומתן ולמצוא את הדרך לריצה משותפת: "צריך להיכנס לחדר ולהחליט מי בראש ומה הרכב הרשימה"

מצאה מפלגה חדשה: שירלי פינטו מצטרפת לגנץ וסער
מצאה מפלגה חדשה: שירלי פינטו מצטרפת לגנץ וסערצילום: מצאה מפלגה חדשה: שירלי פינטו מצטרפת לגנץ וסער

לגבי עתידו הפוליטי, אורבך נשמע רגוע ואומר שעדיין הכול פתוח: "אמרתי לאישתי שסיכוי סביר שלא אמצא את עצמי מתמודד. אני לא חייב למהר, יש לי זמן להחליט".

שובר שוויון: המצביע הדתי שעשוי להכריע את הבחירות
שובר שוויון: המצביע הדתי שעשוי להכריע את הבחירותצילום: שובר שוויון: המצביע הדתי שעשוי להכריע את הבחירות
אולפן סרוגים איילת שקד בחירות 2022 ימינה ניר אורבך