מבזקים
סרוגים

בתום מרדף: המשטרה סיכלה ניסיון חיסול בחתונה

שני חשודים נעצרו בניסיון לבצע חיסול בחתונת בתו של איש העולם התחתון, יוסי מוסלי. המשטרה פרסה כוחות רבים בסמוך לאולם, מתוך הבנה כי החתונה מהווה הזדמנות מסוכנת

כ"ב אב התשפ"ב
בתום מרדף: המשטרה סיכלה ניסיון חיסול בחתונה
בתום מרדף: המשטרה סיכלה ניסיון חיסול בחתונה צילום: צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

הלילה (בין חמישי לשישי) סיכלה המשטרה ניסיון חיסול פלילי מחוץ לחתונת בתו של העבריין הידוע יוסי מוסלי.

במהלך פעילות הלילה נגד מחוללי הפשיעה סמוך לאיירפורט סיטי, הבחינו לוחמי יס"מ ברכב בתנועה ובו שני החשודים, שעוררו את חשדם וסרבו לעצור לבדיקה, ובמהלך ניסיון ההימלטות פרצו מחסום, ניגחו ניידת ופצעו שוטּר בידו.

פרשת מוישי קליינרמן: המשטרה עצרה עוד חשודים
פרשת מוישי קליינרמן: המשטרה עצרה עוד חשודיםצילום: פרשת מוישי קליינרמן: המשטרה עצרה עוד חשודים

השוטרים ביצעו ירי לעבר גלגלי הרכב ובתום מרדף עצרו את 2 החשודים- תושבי חולון בשנות ה- 20 לחייהם, בחניון אחורי של אולם האירועים שבו התקיימה החתונה, לצד סריקות בנתיב ההימלטות נתפס אקדח ומחסנית תואמת.

המשטרה פרסה כוחות רבים בסמוך לאולם, מתוך חשש כי החתונה תהפוך להזדמנות לחיסול חשבונות בעולם התחתון. כזכור, מוסלי נעצר רק בשבוע שעבר בנתב"ג ושוחרר למעצר בית.

מוסלי חשוד בין היתר ברצח אביחי וקנין, שחוסל בפברואר 2017, ובניסיונות רצח העבריינים איציק כהן ויענקל'ה אמסלם.

מוסלי ברח מישראל לדרום אפריקה ב-2017, לאחר שכמה עבריינים שעבדו אתו נעצרו כחלק מחקירת פרשת "אביב ערבי" שנחקרה בימ"ר תל אביב. על אף שהוגשו בעבר כתבי אישום בפרשה, גורמים המעורים בתיק החקירה טוענים כי הסיכוי לגבש כתב אישום נגדו הוא נמוך.

העולם התחתון חתונה יוסי מוסלי