דיבור נשי

רינה אריאל באולפן: "הכאב לא ייעלם, אבל החיים קצת יזוזו"

ביוני 2016, חדר מחבל לקרית ארבע ורצח את הלל אריאל בת ה-13 בזמן שישנה בביתה. אמה, רינה אריאל ונעמה דרדיק שהייתה המדריכה שלה, התאחדו למופע משותף בו הן מדברות על שכול, צמיחה, ובחירה בחיים

רינה אריאל באולפן: "הכאב לא ייעלם, אבל החיים קצת יזוזו"
צילום: (צילום: סרוגים)

רינה אריאל, אמה השכולה של הלל אריאל ז"ל, יחד עם הזמרת והיוצרת נעמה דרדיק, שגדלה בצל טרור, והייתה מדריכתה של הלל ז"ל, חברו יחד לשיתוף פעולה מרגש שכולו יצירה וצמיחה.

הלל ז"ל נרצחה בגיל 13 בפיגוע טרור בשנת 2016, כאשר מחבל רצח אותה בשנתה בביתה.

"מעבר קומי", הוא מופע ייחודי וחדש שהשתיים מעלות בימים אלו, בו השתיים מביאות לבמה את המסע שכל אחת מהן עשתה מתוך הכאב אל עבר היצירה.

צפו בראיון המלא:

ראיון מעבר קומי 2 תיקון
ראיון מעבר קומי 2 תיקון

"אין אישה שלא עברה חורבן", אומרת אריאל, "זה יכול להיות שכול, פיטורין, לידה שקטה או גירושין, אני לא מדרגת". המופע הזה, בא "לנרמל את הכאב", כמו שאומרת דרדיק, ולתת מקום לכל הרגשות להתקיים.

"אפשר לחיות חיים של גורל, ואפשר לחיות חיים של בחירה", אריאל אומרת באומץ ומספרת גם על הקושי, על החופשה המשפחתית בהם שליש מהמשפחה שלה, איננו. "השכול מלווה בכל רגע ורגע, עד אינסוף, אבל אני בוחרת".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
שולי אריאל
18.08.22

נשים מרגשות ומעררות השראה.