מתכון לעוגיות שוקולד נימוחות
300 גרם שוקולד מריר (60%)
30 גרם חמאה
2 ביצים
4 כפות קמח תופח
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
מתכון לעוגיות שוקולד נימוחות – אופן ההכנה
מקציפים את הביצים ואת הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
קוצצים את השוקולד המריר. כרבע ממנו מניחים בצד, את שאר השוקולד הקצוץ ממיסים יחד עם החמאה.
מקבלים את תערובת השוקולד והביצים יחד. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ. במידה והבלילה דלילה, אפשר להמתין כמה דקות והיא תהפוך למוצקה.
בעזרת שתי כפיות יוצרים כ- 35 עיגולים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפייה במרווחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים