מתכון לגלילות פילו במלית גבינות ותרד
8 עלי פילו מופשרים לילה במקרר
50 גרם חמאה מומסת
מצרכים למלית תרד:
200 גרם עלי תרד קצוצים
2 כפות חמאה
200 גרם גבינה בולגרית או גבינת פטה
10 גרם גבינת פרמז'ן מפוררת
מתכון לגלילות פילו במלית גבינות ותרד – אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את התרד ומערבבים 2-3 דקות.
מעבירים את התרד לקערה ומפוררים מעל את הגבינות ואת הביצה.
פורשים 2 עלי פילו ובעזרת מברשת, מורחים עליהם את החמאה המומסת.
פורסים מעל עוד שני עלים ומורחים עליהם את החמאה המומסת, מניחים לאורך ממלית הגבינות והתרד, ויוצרים גלילה. יוצרים גלילה נוספת מ- 4 העלים הנוספים. מורחים את הגלילות בחמאה ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להזהבה, נותנים לגלילות להצטנן כדקה ומגישים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים