חדשות

ההרוג בהתנגשות: אביה של העיתונאית נסלי ברדה

גבריאל ברדה, אביה של העיתונאית נסלי ברדה, הוא ההרוג בתאונה בשומרון, במסגרתה גנב רכב שנסע בפראות נגד כיוון התנועה גרם לתאונת חזיתית. הנהג הפוגע שמת גם הוא לא זוהה עד לשעה זו

ההרוג בהתנגשות: אביה של העיתונאית נסלי ברדה
צילום: ארכיון (צילום: פלאש 90)

גבריאל ברדה, אביה של העיתונאית נסלי ברדה, הוא אחד משני ההרוגים בתאונת הדרכים אמש (רביעי) בכביש 5, בין מחסום חוצה שומרון לכיוון מחלף שער שומרון.

הנהג שהתנגש חזיתית ברכבו של ברדה נסע בפראות עם רכב גנוב נגד כיוון התנועה, כך על פי חשד המשטרה. גם מותו של הנהג הפוגע נקבע במקום.

מחקירת המשטרה עולה כי הנהג הפוגע גנב את הרכב מכפר סבא משם יצא בנסיעה פרועה לעבר השטחים עד להתנגשות החזיתית שבה נהרג ברדה, תושב אורנית. הנהג הפוגע טרם זוהה סופית נכון לשעה זו.

"הרכבים היו בנתיבים המנוגדים כשאחד מהם עלה באש והנהגים היו לכודים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הם סבלו מפגיעות רב מערכתיות והיו ללא סימני חיים ולאחר בדיקות רפואיות נאלצנו לקבוע את מותם", כך סיפר דור צברי פראמדיק מד"א.

תגובות

4
4
אתי לוי
11.08.22

איפה המשטרה? תציבו יותר מצלמות והתחילו לעצור את הגנבים השודדים ואת הרעה הזאת,כמה עוד נסבול מהם,לאלף עזזאל איתם...

3
מד
11.08.22

'לעבר השטחים' ? .

2
אסתי
12.08.22

כל התאונות שקורה אם נהגים ערביים זה פיגוע , אבל מה התקשורת השמולאנית לא יודו בכך ???????????? הלב ????נשבר הלב ????????????????????????????????????????יהי זכרו ברוך

1
שי
12.08.22

לצת.להפגנה..נגד.הנהגים.הערבים דחוף.אנתפדה.חדשה.ישנה רצח.יהודים.בגביש.דחוף לעצור.את.הרצח.בגבשים של.האתפדה.הערביית.בגבשים