מבזקים
סרוגים

ההרוג בהתנגשות: אביה של העיתונאית נסלי ברדה

גבריאל ברדה, אביה של העיתונאית נסלי ברדה, הוא ההרוג בתאונה בשומרון, במסגרתה גנב רכב שנסע בפראות נגד כיוון התנועה גרם לתאונת חזיתית. הנהג הפוגע שמת גם הוא לא זוהה עד לשעה זו

י"ד אב התשפ"ב
ההרוג בהתנגשות: אביה של העיתונאית נסלי ברדה
ההרוג בהתנגשות: אביה של העיתונאית נסלי ברדה צילום: ארכיון (צילום: פלאש 90)

גבריאל ברדה, אביה של העיתונאית נסלי ברדה, הוא אחד משני ההרוגים בתאונת הדרכים אמש (רביעי) בכביש 5, בין מחסום חוצה שומרון לכיוון מחלף שער שומרון.

הנהג שהתנגש חזיתית ברכבו של ברדה נסע בפראות עם רכב גנוב נגד כיוון התנועה, כך על פי חשד המשטרה. גם מותו של הנהג הפוגע נקבע במקום.

מחקירת המשטרה עולה כי הנהג הפוגע גנב את הרכב מכפר סבא משם יצא בנסיעה פרועה לעבר השטחים עד להתנגשות החזיתית שבה נהרג ברדה, תושב אורנית. הנהג הפוגע טרם זוהה סופית נכון לשעה זו.

"הרכבים היו בנתיבים המנוגדים כשאחד מהם עלה באש והנהגים היו לכודים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הם סבלו מפגיעות רב מערכתיות והיו ללא סימני חיים ולאחר בדיקות רפואיות נאלצנו לקבוע את מותם", כך סיפר דור צברי פראמדיק מד"א.

תאונת דרכים