קרפ אבוקדו
רכיבים:
360 מ"ל מים או חלב צמחי לא ממותק
175 גר' קמח חיטה
10 גר' עמילן תירס
2 גרם מלח
1 גרם פלפל שחור
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גרידת לימון
אגוז מוסקט
בשביל המילוי:
200 גר' טופו
1 אבוקדו
1 מנגו
50 גרם סלט רוקט
עגבניות שרי
הוראות הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה
מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן ויוצקים את בלילת הקרפ, תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית.
מבשלים משני הצדדים, דקה לכל צד
ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים