תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
אמש (חמישי) נגזר על השחקנית האמריקאית בריטני גרינר 9 שנות מאסר בכלא הרוסי וקנס של כ-16,400 דולר. הבוקר דיווחה סוכנות הידיעות הממלכתית RIA נובוסטי כי שר החוץ של רוסיה, סרגיי לברוב, הודיע כי רוסיה מוכנה לדון בעסקת חילופי שבויים עם ארצות הברית דרך ערוץ דיפלומטי שהוסכם על שתי המדינות.
"בעניין אנשים שהורשעו ברוסיה ובארה"ב, יש ערוץ מוגדר שסוכם על ידי נשיא רוסיה ולדימיר פוטין ונשיא ארה"ב ג'ו ביידן, ולא משנה מה מישהו אומר בפומבי, הערוץ הזה יישאר בתוקף", אמר לברוב במסיבת עיתונאים הבוקר.
יש ערוץ מוסכם. פוטין וביידן (צילומים: שאטרסטוק)
כזכור, במהלך המשפט, גרינר הודתה באשמה בכך שנשאה פחות מגרם אחד של שמן קנאביס במזוודה כשנסעה בשדה התעופה במוסקבה ב-17 בפברואר. היא העידה בבית המשפט כי היא מודעת לחוקי הסמים הנוקשים של רוסיה ולא הייתה לה כל כוונה להביא קנאביס.
לפני מתן פסק הדין, גרינר התנצלה בפני בית המשפט וביקשה את סליחתם בנאום נרגש: "מעולם לא התכוונתי לפגוע באף אחד, מעולם לא התכוונתי לסכן את האוכלוסייה הרוסית, מעולם לא התכוונתי להפר שום חוק כאן", אמר גרינר.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו