חדשות ספורט

ערן זהבי חזר: מכבי ת"א ניצחה 2:0 את אריס סלוניקי

ערן זהבי חזר למדים הצהובים של מכבי תל אביב כשעלה מהספסל מול אריס סלוניקי. בנגיעה הראשונה שלו הוא כמעט כבש, וכמה דקות אחרי זה כבר נכנס לו בדרך ל-2:0 שאמור להפסיק לקראת הגומלין

((צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

תסריט מהאגדות. מכבי ת"א ניצחה הערב את אריס סלוניקי מיוון 2:0 בסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האזורית. מדובר בניצחון חשוב לצהובים, שאמור להספיק להם לעלות לסיבוב הבא.

החניכים של איביץ' שלטו ברוב דקות המשחק ובדקה ה-30 עלו על הלוח עם שער של יובאנוביץ' בבעיטה מצד שמאל של הרחבה לפינת השער הימנית.

חדשות סרוגים

ערן זהבי שנכנס כמחליף אחרי שהחלים מהפציעה, כמעט הבקיע בנגיעה הראשונה שלו במדים הצהובים, אבל נאלץ להמתין כמה דקות, עד שזה הגיע. בדקה ה-85 הוא הרעיד את הרשת בבלומפילד והיציעים געשו בשאגות של האוהדים. שער ראשון שלו במכבי אחרי שש שנים.

בדקה ה-95, ממש בסיום תוספת הזמן החמיצו היוונים הזדמנות לצמק את התוצאה, כשבעטו החוצה מול שער ריק. בשבוע הבא יתקיים הגומלין ביוון, והמנצחת תפגוש את ניס מצמרת הליגה הצרפתית.

במשחק נוסף במוקדמות הליגה האזורית, ניצחה הפועל באר שבע 2:0 את לוגאנו השוויצית, במשחק חוץ. תומר יוספי כבש בדקה ה-39 ואסטריט סלמני הכפיל את התוצאה. הגומלין בשבוע הבא בבאר שבע.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
יואב
05.08.22

כמה חברה' רצים אחרי כדור כמו ילדים מגודלים והעולם מתלהב. תתבגרו.

הצטרפו אלינו