תעלומה בליכוד: למרות שקיבל קיצור פז"ם מנתניהו, הגיש את הטפסים בזמן ושילם על התמודדות בפריימריז – שמו של אורן מגנזי, שמתמודד על משבצת תל אביב בפריימריז, לא נמצא ברשימת המועמדים של וועדת הבחירות בליכוד. המשבצת עליה ניסה להתמודד מגנזי, היא אותה משבצת בה הופיע אתמול שמו של יונתן אוריך, דוברו של נתניהו, כמועמד בפריימריז.

אורן מגזני (צילום: יוסי צבקר)

לאחר הציוץ של העיתונאי עמית סגל ביום שני כי מגנזי, שקיבל קיצור פז"ם מנתניהו, שימש כיועצו של שרון במהלך ההתנתקות, אמש נעלם שמו של מגנזי מרשימת המועמדים. לסרוגים נודע כי מגנזי הגיש היום (רביעי) עתירה לוועדת הבחירות המרכזית של הליכוד בגין אי הכללתו ברשימת המועמדים.

יצויין כי מגנזי קיבל את אישורה של מזכירת ועדת הבחירות על הגשת מועמדות, כמו כן בהתכתבויות בינו ליועץ המשפטי של תנועת הליכוד עו"ד אבי הלוי, מגנזי עודכן באופן אישי כי נתניהו אישר לו את קיצור הפז"ם ואפשר לו להגיש מועמדות.

מגנזי אמר לסרוגים: "יו"ר הליכוד הסכים לקצר לי את הפז"מ להתמודדות במחוז תל אביב וקיבלתי על כך הודעה בכתב מהיועץ המשפטי של התנועה. אין לי הסבר מדוע שמי נמחק מרשימת המועמדים. אני מאמין שנתניהו זוכר אותי לטובה מהעבודה המשותפת בכנסת ה-16 על הרפורמות החשובות שהעביר כשר אוצר, ושהאישור שנתן לי משמעו שההתתמודדות שלי היא דבר שטוב לליכוד ויעזור לליכוד להציג נבחרת שוברת שוויון".

"הבוקר הגשתי עתירה לשופט נאמן, יו"ר ועדת הבחירות המרכזית בליכוד ואני מאמין שהרשימה תתוקן ללא דיחוי" הוסיף מגנזי.

מהליכוד לא נמסרה תגובה עד לשעת פרסום הידיעה.