מבזקים
סרוגים

חמאס ופתח מאיימים בהספדי המחבלים: לא נוותר

מאות יצאו לתהלוכת הקבורה של שני המחבלים שחוסלו הלילה בשכם על ידי כוחות הימ"מ, חמאס ופתח שלחו מסרים בהספדים: "העם הפלסטיני לא ישבר ויישאר קוץ בגרון של הכובשים"

כ"ה תמוז התשפ"ב
חמאס ופתח מאיימים בהספדי המחבלים: לא נוותר
חמאס ופתח מאיימים בהספדי המחבלים: לא נוותר צילום: תהלוכת הקבורה בשכם (צילום: נאסר אשטייה\פלאש90)

בשעות האחרונות (ראשון) מאות יצאו לתהלוכת הקבורה של 2 המחבלים בשכם, מחמד עזיזי ועבד אלרחמן סובח שחוסלו הלילה במבצע של הימ"מ בשכם.

חילופי אש בשכם: הימ"מ חיסל מספר מחבלים
חילופי אש בשכם: הימצילום: חילופי אש בשכם: הימ

הדובר הנשיאותי של שכם גינה את ההתנקשות במחבלים ואמר לראיון הבוקר: "הפשעים הללו לא יכניעו את עמנו, והם לא ישברו את נחישותם".

מאות בתהלוכת הקבורה בשכם (צילום: נאסר אשטייה\פלאש90)

גם תנועת ההתנגדות האסלאמית (חמאס) ספדו למחבלים: "שני השהידים נפלו כתוצאה מהאלימות של הכיבוש" ואיימו: "שכם כתבה על דגלה הלילה מסר שהעם הפלסטיני לא ישבר ויישאר קוץ בגרון של הכובשים".

גדודי חללי אל-אקצא, הזרוע הצבאית של תנועת 'פתח' מסרו: "הלוחמים שלנו שומרים בגופם על עמנו מול הכוחות הישראליים", החזית העממית חיזקו ואיימו גם הם: "הפשע הזה וכל פשעי הכיבוש מחייבים אותנו לצאת להסלמה נגדם". 

מאות בתהלוכת הקבורה בשכם (צילום: נאסר אשטייה\פלאש90)

כזכור, כוחות הימ"מ פעלו הלילה (בין שבת לראשון ) בשכם, במסגרת הפעילות ירו מחבלים פלסטינים אש לעבר הלוחמים, ואלה השיבו באש.

כוחותינו חיסלו 2 מחבלים ופצעו 9, כאשר הסתיים קרב היריות לוחמי הימ"מ נכנסו אל הבית ובסריקות אותרו אמצעי לחימה רבים, נשקים ומטעני חבלה המיועדים לטרור.

חמאס ימ"מ מחבלים פת"ח שכם

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה