הכוכב הבא חזרה השבוע למסך ואכן סיפקה אודישנים מצוינים אבל יותר מהכל עניין אותנו הסטייל של אסף אמדורסקי. אחרי שבעונות האחרונות הוא התלבש באופן שגרתי במיוחד, השנה הוא לגמרי תפס את מקומם של סטטיק ובנאל והסטייל שלנו לחלוטין גנב את ההצגה בשולחן השופטים.

מסוודר צהוב זוהר בשילוב עם מכנס אדום ועד צעיף דמוי פרווה ותכשיטים בעלי נוכחות, אמדורסקי העונה הלך על קו שונה ויש האומרים אפילו מופרע. בראיון במהלך הצילומים של התוכנית, ראיינו את אמדורסקי ושאלנו אותו מה עומד מאחורי הבחירות האופנתיות שלו.

צפו בקטע המלא:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אסף אמדורסקי על הסטייל שלו ראיון לסרוגיפ

אמדורסקי שיתף: "אני והסטייליסט בן זייגר עבדנו על זה. חשבנו, ראיינו, מדדנו, חיפשנו ומצאנו. בעיניי, האומנות שלו זה גם דבר שאני רוצה לתת לו ביטוי וחופש אומנותי. יש דברים שיותר מחמיאים לי. אני חושב שזה נחמד לעשות שמח, זו מצווה".