מתכון לבורקס תפוחי אדמה
מרכיבים:
חצי חבילת בצק עלים מופשר
2 -3 כוסות פירה
בצל גדול
מעט שמן
ביצה
מלח
פלפל
שומשום
מתכון לבורקס תפוחי אדמה – אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים אותו בסיר עם שמן עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפירה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
חותכים את את חבילת בצק העלים לריבועים, על כל ריבוע מניחים שתי כפות ממחית הפירה, מקפלים את הריבוע לצורת מלבן ומהדקים בצדדים, אפשר להיעזר במזלג ליצירת קישוט.
על כל מלבן בורקס מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים