מבזקים
סרוגים

אחרי הביקורת אתמול: בנט נעדר מכל האירועים היום

אחרי הביקורת שנשמעה על השתתפותו בקבלת הפנים לנשיא ארה"ב ג'ו ביידן בנתב"ג, נפתלי בנט החליט שלא להגיע לאף אירוע שנערך היום - זאת למרות שהוזמן לטקס בבית הנשיא והיה אמור להשתתף בפגישה המורחבת של הצוותים

אחרי הביקורת אתמול: בנט נעדר מכל האירועים היום
אחרי הביקורת אתמול: בנט נעדר מכל האירועים היום צילום: (צילום: נעם רבקין פנטון\פלאש 90)

נעלם מהביקור: ראש הממשלה החליפי נפתלי בנט לא נכח היום (חמישי) באף אחד מהאירועים שנערכו לכבוד ביקורו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן בישראל, זאת לאור הביקורת על השתתפותו בטקס קבלת הפנים אמש בנתב"ג. ההיעדרות של בנט מגיעה למרות שהוא הוזמן לאירועים שהתקיימו היום בבית הנשיא ובמלון "וולדורף אסטוריה" בירושלים.

אחרי הטקס: על מה דיברו לפיד ונתניהו עם ביידן?
אחרי הטקס: על מה דיברו לפיד ונתניהו עם ביידן?צילום: אחרי הטקס: על מה דיברו לפיד ונתניהו עם ביידן?

לפי התכנון המקורי, בנט היה אמור להשתתף בפגישה המורחבת של הצוותים הישראלים והאמריקנים, שנערכה מיד אחרי פגישתו של ביידן עם ראש הממשלה יאיר לפיד. הצוות הישראלי שכן השתתף בפגישה כלל בין השאר את מנכ"לית משרד רה"מ נעמה שולץ, המזכיר הצבאי אבי גיל, מזכיר הממשלה שלום שלמה, ראש המל"ל אייל חולתא, מנכ"ל משרד החוץ אלון אושפיז, ועוד.

(צילום: קובי גדעון\לע"מ)

בנוסף, בנט הוזמן לטקס קבלת הפנים הממלכתית שנערכה לביידן בבית הנשיא, יחד עם כל שאר חברי סגל א' שבנט נמנה איתם. למרות זאת, ראש הממשלה לשעבר בחר להיעדר מהאירוע שבו נשיא ארה"ב קיבל את עיטור הנשיא מיצחק הרצוג.

ביקור ביידן בישראל ג'ו ביידן יאיר לפיד נפתלי בנט