המועמד הציוני לראשות-העיר בית-שמש, אלי כהן, השיק אתמול (שני) רשמית את קמפיין הבחירות שלו שיתנהל תחת הכותרת "בית-שמש מנצחת את הקיצונים".

אירוע ההשקה נערך בנוכחות המוני פעילים ותומכים סמוך לעיריית בית-שמש.

באירוע נכחו יו"ר הבית היהודי, שר הכלכלה נפתלי בנט, שר הבינוי והשיכון אורי אריאל, שרת הקליטה סופה לנדבר, סגן שר הביטחון ח"כ דני דנון, ח"כ דב ליפמן (יש עתיד) ואחרים.

הבחירות החוזרות בבית-שמש יתקיימו בקרוב, בעקבות הזיופים שהתגלו במערכת הבחירות המקומית לפני מספר חודשים.

השבוע, לקראת הבחירות החוזרות, התקיימה פגישה בין אלי כהן לראש ישיבת אור עציון הרב חיים דרוקמן.

בין השניים התקיימה שיחה טובה שבה אמר הרב לכהן דברים חמים וציין כי "בכל מקום צריך להישמע לרבני המקום, ורבני בית שמש חתמו על מכתב תמיכה באלי כהן וברגע שהרבנים המקומיים קוראים לתמוך באלי כהן, בוודאי שבקרה זה, על רבנים מחוץ לעיר אסור להחליט אחרת".

כהן סקר באזני הרב את פעילותו למען יהודי התפוצות במהלך שנות עבודתו בסוכנות היהודית. ועל כך השיב הרב כי "עם עשייה שכזו למען עם ישראל, יש לסייע לך בכל דרך לקבל את ראשות העיר".

. . . . . . . . .