הטבח בשיקגו: הרשויות במדינת אילינוי הודיעו הלילה (שלישי) על מעצרו של רוברט קרימו השלישי, החשוד באחריות לאירוע הירי הקטלני שנרשם אמש בחגיגות יום העצמאות האמריקני בעיר היילנד פארק. לפחות 6 בני אדם נרצחו באירוע, ביניהם 2 יהודים, לצד 36 נוספים שנפצעו מהירי.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מעצרו של קרימו בן ה-22 הגיע בתום מצוד נרחב ברחבי העיר, בו השתתפו מעל 100 שוטרים. במהלך המצוד תושבי האזור נקראו להסתגר בבתיהם, והרחובות הסמוכים לזירת הירי נחסמו לתנועה. גם השטח האווירי של היילנד פארק נסגר לתנועת מטוסים, וביישובים הסמוכים החליט לבטל את חגיגות יום העצמאות המתוכננות עקב המצוד המתמשך.
סגן מפקד המשטרה, כריסטופר קובלי, סיפר כי קרימו טיפס לגג של מבנה הסמוך למסלול המצעד באמצעות סולם, כשהוא הגיע לשם דרך סמטה שלא הייתה מאובטחת. מגג הבניין הוא פתח באש לעבר המשתתפים בתהלוכה החגיגית, ולאחר מכן נמלט מהמקום.
מספר שעות לאחר הטבח, כוחות המשטרה זיהו את היורה ברכבו בצפון שיקגו. כשהשוטרים ניסו לעצור אותו קרימו נמלט, והשוטרים פתחו במרדף קצר שבסופו הצליחו ללכוד אותו ולהביא אותו למעצר.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים