מבזקים
סרוגים

ריב מעל דוכן המליאה בין הח"כיות רגב ובן ארי | צפו

בזמן שהחיפושים אחר הנער מוישי קליינרמן נמשכים, ח"כ רגב הטיחה בבן ארי כי "אתם לא עושים עם זה דבר - כי הוא חרדי". בן ארי מצידה השיבה כי רגב אפילו לא הגיעה לדיון בעניינו

כ"ג סיון התשפ"ב
ריב מעל דוכן המליאה בין הח"כיות רגב ובן ארי | צפו
ריב מעל דוכן המליאה בין הח"כיות רגב ובן ארי | צפו צילום: רגב (מתוך ערוץ כנסת)

זה כבר היום ה-88 שהנער מוישי קליינרמן נעדר.  יממה לאחר שחברת הכנסת מירב בן ארי קיימה דיון בוועדה בראשותה בעניין החיפושים אחריו, התפתח עימות בינה לבין מירי רגב – לאחר הטחותיה של רגב.

אמו של מוישי קליינרמן: "אנו בסיוט מתמשך"
אמו של מוישי קליינרמן: צילום: אמו של מוישי קליינרמן:

"נער בן 16, 88 יום נעלם, ההורים שלו בחרדה, האימא שלו לא ישנה ימים ולילות ואתם לא עושים עם זה דבר. למה? כי הוא חרדי", האשימה רגב.

בן ארי: רגב לא הגיעה לדיון

בן ארי, שכאמור יזמה אמש את הדיון, לא נשארה חייבת והשיבה לרגב: "מירי לא טרחה אפילו לגבות את המשפחה כי היא לא הגיעה לדיון, זה לא עניין אותה!". לדבריה, "כל הזדמנות שיש, לשסות. אפילו לדיון לא טרחה להגיע".

לאחר מכן הבהירה בחשבון הטוויטר שלה: "מירי לא טרחה להגיע לדיון בוועדה אתמול בנושא של מויישי קליינרמן, היא גם אף פעם לא פנתה אליי לקיים דיון, בניגוד לחכים אחרים, היא גם לא בקשר עם המשפחה של מויישי כי הוא באמת האחרון שמעניין אותה. מה שמעניין זה לתקוף אותנו ואת המשטרה, להאשים את כולם שאנחנו פועלים כך רק בגלל שהוא חרדי.

מוישי קליינרמן מירב בן ארי מירי רגב