חבר-הכנסת משה פייגלין מתייצב להגנת החרדים, ומכנה את חוק השוויון בנטל "קשקוש". פייגלין טוען כי חבר-הכנסת ישראל אייכלר מ'יהדות התורה', תרם לביטחון המדינה הרבה יותר מיאיר לפיד.
"אני מאוד מחבב את יאיר לפיד – איש מאוד סימפטי", כתב פייגלין, "אבל תגידו לי בבקשה, מי תרם לבטחון ישראל יותר – יאיר לפיד או ישראל אייכלר. לא – אני ממש לא מתכוון לדבר עכשיו על החשיבות שבלימוד התורה – שאני בהחלט בהחלט מאמין בה. אבל נניח שאייכלר למד כל ימיו סינית. מי תרם יותר לביטחון -הוא או לפיד?
"התשובה היא שוודאי שאייכלר.
"למה?
"משום שכשאייכלר הגיע לגיל 18, הוא לא הפריע לאף אחד, לא היה צריך לטפל בו שלוש שנים תמורת אפס תפוקה בטחונית – אייכלר לא גזל משאבים על חשבון הביטחון. לכן אייכלר תרם לו יותר מלפיד.
"רוב החיילים היום הם יאיר לפיד.
"כל הטמטום הזה של השוויון בנטל, משמעו הגברת האבטלה הסמויה בצבא, העמקת הגרעון והחמור מכל – פגיעה בביטחון", הוסיף פייגלין וסיכם: "אנחנו צריכים צבא התנדבותי מקצועי ולא פופוליזם פוליטי".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יותם
הוא אמר מראש שהוא לא מדבר על נושא לימוד התורה. חבל שרק שנאת הדת בראש שלך.
14:59 11.02.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
די לתעמולת השקר
12:23 11.02.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר