חדשות המגזר

בציונות הדתית מחבקים את אורבך: "מעשה אמיץ"

חברי הכנסת בצלאל סמוטריץ' ואבי מעוז מברכים את ניר אורבך על החלטתו לפרוש מהקואליציה. יו"ר הקואליציה: "על הממשלה שלנו לא אוותר, לא בגלל הכיסא אלא מתוך דאגה לעתיד ילדיי"

בציונות הדתית מחבקים את אורבך: "מעשה אמיץ"
צילום: (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)

בציונות הדתית מחבקים את חבר הכנסת ניר אורבך ואומרים כי המהלך שהוא נקט בו היום הוא מעשה אמיץ.

גיא עזרא, בנצי רובין

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' אמר: "אין מקום לציניות בתגובה לצעד של ניר. צעד כמו שהוא עשה היום מול בנט, שלהם יחסים קרובים הרבה מאוד שנים, דורש אומץ רב".

סמוטריץ' הוסיף כי "ניר אזר את האומץ לצעד הראשון, זה חשוב ואני מברך אותו על כך. צריך לקוות שבעזרת השם יהיה לו האומץ ללכת עד הסוף ולהפיל את הממשלה הרעה הזו".

יו"ר מפלגת 'נעם' אבי מעוז אמר: "אני רוצה לברך את ידידי ח"כ ניר אורבך על הודעתו כי הוא אינו חלק מהקואליציה בעת הזאת. שמח שעשית את הצעד הראשון בכיוון הנכון לפירוק קואליציית 'מדינת כל אזרחיה'. אין מקום בממשלת בנט-לפיד לחברי כנסת שזהותה היהודית של המדינה חשובה להם. מחזק את ידיך להשלים את המהלך ולחזור למחנה היהודי-לאומי. חזק ואמץ".

יו"ר הקואליציה בעז טופורובסקי אמר: "כן, אנחנו חיים בקואליציה מורכבת. זה לא חדש ואף אחד לא הבטיח שלשנות ולתקן זו משימה קלה. היו ויהיו קשיים אבל בכל רגע נתון, אני נזכר בחלופה של נאשם בפלילים כראש ממשלה ומורשע בתמיכה בטרור כשר הבט"פ. על הממשלה שלנו לא אוותר, לא בגלל הכיסא אלא מתוך דאגה לעתיד ילדיי. מקווה שגם אתם לא".

תגובות

32
25
בלה
13.06.22

אני חושבת עידית סלימאן היא יותר אמיצה מאורבך דרדלה כל שעה הוא עושה פוזה אם אתה גבר תחליט מה רמאי

1
זאת ועוד
13.06.22

הכי אמיץ זה שמוליק סילמן הגבר, שלמרות השמועות על סרטון בו הוא בועל אתון, לא נבהל וציווה על אשתו לפרוש

24
בועז.
13.06.22

חורבן הבית. השלישי ציונות הדתית ממיטה עלינו

1
דורון שטאובר
13.06.22

באמת? עוד משהו? עבאס ראש ממשלה זה יופי טופי? באמת? עוד משהו? עבאס ראש ממשלה זה יופי טופי? אדם ללא תעודת בגרות ראש ממשלה זה תקין? מי כיום מעסיק אדם ללא תעודת בגרות?????? אז לראשות הממשלה?????????????? בחיי, אתם ה0מאלנים, האנשים הכי הזויים בהיסטוריה.

2
ח
14.06.22

איפה אתה רואה בית שיהיה אפשר להחריב ? אני רואה מסגד עם כיפה מזהב שמאוד חשוב לחלק מהקואליציה.

23
נורי
13.06.22

נמושה, נסחט באיומים על ידי מרוקאית ומשפחת הפשע של הליכוד. פרצוף של עסקן עלוב.