בתום חקירת המשטרה היום (ראשון) הגישה יחידת התביעות של מחוז ש"י כתב אישום ובקשה למעצר תום הליכים, כנגד נאשם אשר גנב שני קרוואנים נגררים מהישוב ראש צורים שבגוש עציון.
עפ"י כתב האישום, ב-23 באפריל הגיעו הנאשם ושותפו ליישוב ראש צורים שבגוש עציון כשהם נוהגים בכלי רכב בעלי יכולת גרירה. הנאשם ניגש ל-2 קראוונים נגררים אשר חנו באותה העת בחניה, שבר את המנעול וחיבר את הקרוואנים לוו הגרירה בכלי הרכב עימם הגיעו. עם סיום חיבור הקרוואנים לכלי הרכב הנאשם ושותפו ברחו מהמקום.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
פעילות מודיעינית וחקירתית הובילה את השוטרים להתחקות אחר הנאשם וכעבור מספר ימים איתרו השוטרים את הנאשם והנ"ל נעצר. כאמור, הבוקר הגישה יחידת התביעות של המשטרה כתב אישום ובקשה למעצר תום הליכים בבימ"ש השלום ירושלים כנגד הנאשם – תושב ירושלים בן 20 – באשמת קשירת קשר לביצוע פשע ושני סעיפי גניבת רכב.
מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל תמשיך לפעול בכל הכלים והאמצעים שברשותה על מנת לסכל עבירות רכוש, ולמצות את הדין עם אלו הפוגעים בציבור וברכושו".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים