חדשות

רגב: אני זאת שנלחמתי; המגישה: קשקוש מקושקש

בתכניתכם של גדעון אוקו וסיון כהן עלו הטונים בראיון שקיימו השניים עם חברת הכנסת מירי רגב, זאת בעקבות האמירות השנויות במחלוקת שפורסמו בהקלטותיה

((צילום: יונתן זינדל\ פלאש90))

עימות חריף נרשם היום (חמישי) בין המגישים סיון כהן וגדעון אוקו לבין חברת הכנסת מירי רגב, בעקבות הדברים שפורסמו בהקלטותיה.

האזינו:

"את לא כוכבת טלוויזיה"

"אני, מירי רגב, פעלתי, דאגתי וייצגתי את הפריפריה", ניסתה רגב להשיב למתקפות.

"מה ייצגת? להופיע בטלוויזיה? מצב העניים רק הולך וגורע", הטיחה בה כהן.

רגב לא נשארה חייבת והשיבה: "מה שמשנה את החיים זה להחזיר כבוד לאנשים שלא ראו אותם". את כהן זה לא סיפק, והיא השיבה: "מירי רגב, את לא כוכבת טלווזייה. את פוליטיקאית בכירה. מה עשית עבור החלשים בכל השנים שאת בכנסת?".

"דאגתי להורדת מחירי הורדת המים", השיבה רגב. "מה פתאום?! אני ניסיתי לרתום אותך לקמפיין תאגידי המים ואת נפנפת אותי!", אמרה כהן.

רגב: "את לא מתביישת, סיוון?".

כהן: "לא לשקר מירי, לא להמציא. את לא נלחמת ולא עשית, ובשעת ה-ש' נעלמת".

רגב: "אני זאת שלאורך שנים נלחמתי על ביטול תאגידי המים".

כהן: "קשקוש מקושקש. נלחמנו יחד עם אלי כהן, דוד ביטן ואיציק שמולי. הם אלו שהעבירו את החוק. את לא עשית שום דבר, פשוט זנחת את זה".

רגב: "אני זאת שטיפלה בתחום החלשים והפריפרייה והכל – הבאתי חיזוק והצעות חוק במשרד התרבות ואיפשרתי להם הנגשה ותיאטרון".

המגיש גדעון אוקו הוסיף בציניות את דעתו בדיון: "קשה לנו לשמוע את הדברים כי 'אנחנו שמאל, תקשורת רדיקלית'… כן, כן".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

124
מיצי רגב
26.05.22

מירי רגב והאלכוהול אלכוהול מזויף יוצר כאבי בטן, ואפילו עלול לגרום לעיוורון. מירי, תגידי את זה לאבא שלך.

הצטרפו אלינו