חדשות בעולם

תמנו שטה נפגשה עם ראש העיר ניו יורק: "ידיד אמת"

שרת העלייה והקליטה נפגשה עם אריק אדמס והודתה לו על תמיכתו בישראל: "כפי שנכונו לראות אתמול בצעדת התמיכה הגדולה בישראל ועל החשיבות שהוא רואה בקשר עם הקהילות היהודיות"

תמנו שטה נפגשה עם ראש העיר ניו יורק: "ידיד אמת"
צילום: קרדיט צילום: נגה מלסה

שרת העלייה והקליטה פנינה תמנו שטה נפגשה עם ראש עיריית ניו יורק אריק אדמס, במהלך ביקורה בארה"ב.

השניים שוחחו על חיזוק הקשר בין ישראל לניו יורק, המאבק באנטישמיות הגואה, והתמיכה של ניו יורק בישראל בצעדה שהתקיימה השבוע בשדרה החמישית במנהטן.

קרדיט (נגה מלסה)

"אריק אדאמס הוא פורץ דרך מהקהילה האפרו-אמריקנית וידיד אמת של ישראל", אמרה תמנו שטה לאחר הפגישה. "הוא חרט על דגלה של ניו יורק מסרים של שוויון ויצירת גשרים בין הקהילות השונות בניו-יורק".

"הודיתי לאדאמס על עמידתו ועמידתה של ניו יורק לצד ישראל בתקופות מאתגרות אלו כפי שנכונו לראות אתמול בצעדת התמיכה הגדולה בישראל ועל החשיבות הרבה שהוא רואה בקשר עם הקהילות היהודיות בעירו למען הגברת הביטחון במחוזותיהם".

תגובות

3
2
מקומך חלולה ומכוערת באפריקה עם הקניבלים,
24.05.22

תמנון שוטה חסרת צורה,ושכל,לא יהודיה,סתם ערב רב של גוים שבאו לכאן כי הסבל במדינה שלהם בלתי ניסבל,אבל זה הסוף של החולה הזאת וכל ממשלת הזדון,בקרוב תהיה אסיפה של כל מי שלא שיך ליהודים,ולדראון עולם

1
יוסי
24.05.22

צודק 100%,כל האפריקאים שבאו ממיזרח אפריקה,אן ולא היה להם שיוך לעם היהודי,שקרנים,ולא מענין אותם כל מנהגי היהדות רק הצגות,בשביל לשפר את איכות החים שלהם,גייס חמישי,בגדול,

1
העולה שלא יורד
24.05.22

במקום שהשרה תטייל שתדאג שלא יפנו את העולים מהמגורים שלהם חוצפה שלא דואגים אלא למגורים זמניים