עימות חריף נרשם היום (רביעי) במליאה, לאחר שחבר הכנסת אחמד טיבי קרא לעברה של חברת הכנסת מרב בן ארי "חלאת אדם".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(מתוך ערוץ כנסת)

"כשאני מדבר את תירגעי, יש דבר שאני בחיים לא אסלח לך – שאמרת שאת לא מצטערת על הריגתה של העיתונאית שירין אבו עאקלה. את חלאת אדם!", צעק לעברה.

"הוא חייב ללכת הביתה"

בן ארי עלתה אחריו לדוכן במטרה להשיב על דבריו, וירדה חנוקה מדמעות: "עלה ח"כ לדוכן הזה וקרא לי חלאת אדם. נמאס לי כבר. מה זאת ההתנהגות הזאת? אני פעם קיללתי מישהו משם? דיברתי אל מישהו מכם בזילזול? מעולם לא.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(מתוך ערוץ כנסת)

והוסיפה: "גם כשעופר כסיף קרא לי תרנגולת. מספיק כבר, תכבדו את המקום הזה".

את דבריה סיימה בדמעות והתקבלה בחיבוקים ע"י חברי וחברות כנסת מהקואליציה והאופוזיציה.

לאחר התקרית, אמרה בן ארי: "עולה אחמד טיבי המחבל בעבודת השוטרים באופן קבוע, שמסית על הדוכן נגד חיילי צה"ל וכוחות הבטחון, קורא לשוטרים פראי אדם ולבסוף כשאני אומרת לו שאני לא צריכה את הסליחה שלו הוא אומר לי שאני חלאת אדם. גועל נפש. באמת שנגמרו לי המילים על הדוכן. הוא חייב ללכת הביתה".