מבזקים
סרוגים

תוך שעה: 3 התהפכויות בכביש חוצה בנימין

סמוך לנווה צוף ארעו בפרק זמן קצר של כשעה, 3 תאונות דרכים, זאת ככל הנראה בעקבות שמן על הכביש, ומזג האוויר הגשום. כונני מד"א בנימין הגיעו לכל התאונות שבנס יצאו בנזק בלבד

עמיחי רובין | חדשות סרוגים
כ"ז שבט התשע"ד
תוך שעה: 3 התהפכויות בכביש חוצה בנימין
תוך שעה: 3 התהפכויות בכביש חוצה בנימין צילום: שלוש תאונות בשעה. (אהוד אמיתון, תצפית)
בוקר הפוך – עקב מזג האוויר ארעו תאונות דרכים בכביש חוצה בנימין.
סמוך לנווה צוף ארעו בפרק זמן קצר של כשעה, 3 תאונות דרכים, זאת ככל הנראה בעקבות שמן על הכביש, ומזג האוויר הגשום. כונני מד"א בנימין הגיעו לכל התאונות שבנס יצאו בנזק בלבד. מאחת התאונות פונה פצוע אחד ע"י אט"ן מד"א בנימין לבית החולים. צוות של מע"צ בדרכו לאזור על מנת לטפל במפגעי השמן שעל הכביש, כך מדווחת סוכנות תצפית.

גורם בהתיישבות מסר לסוכנות תצפית כי מדובר בכביש אדום בו ישנן תאונות דרכים בתדירות גבוהה עקב תשתיות הכביש, וכי למרות התרעות רבות של צוותי מד"א מהיישובים הסמוכים היודעים לפי אפיון התאונה כבר בעת קבלת הקריאה לשער היכן התאונה, עקב ניסיונם הרב מארועים קודמים, לא טופל הכביש ולא בוצעו הפקות לקחים על ידי מע"צ.

הרכבים ההפוכים בכביש חוצה בנימין

(צילום: אהוד אמיתון – סוכנות תצפית)

 

תאונה תאונת דרכים תצפית