חדשות

במשותפת מסבירים: הצבענו נגד לא בעד

חברת הכנסת עאידה תומא סלימאן, מבהירה כי ברגע שהם יוכלו להפיל את הממשלה הם יעשו זאת: "אתמול לא היה 61 ולכן לא הייתה משעות להצבעה שלנו"

ח"כ עאידה תומא סלימאן (צילום: גילי יערי, פלאש 90)
ח"כ עאידה תומא סלימאן (צילום: גילי יערי, פלאש 90) | צילום: גילי יערי/פלאש 90

ההצבעה אמש של חברי הרשימה המשותפת נגד הצעת אי האמון של הליכוד, העלתה לא מעט פרשנויות על כך שחברי המפלגה צפויים להעניק תמיכה מבחוץ לממשלת בנט-לפיד.

חדשות סרוגים

עם זאת, ראש הרשימה איימן עודה, וחברת הכנסת עאידה תומא סלימאן, הבהירו כי הם אינם מעוניינים בהמשך כהונת הממשלה וכי הם הצביעו נגד אי האמון כי ממילא לא היה רוב וכי הם ניצלו את המצב כי לקבל תקציבים למען החברה הערבית.

בראיון לרדיו 103FM אמרה תומא סלימאן: "הצבענו נגד אי אהאמון של הליכוד ונגד הממשלה שהציע הליכוד. אנחנו רואים את הסכנות האמיתיות בזה שנתניהו מתכנן להקים ממשלה עם בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר".

לפיד ובנט
לפיד ובנט| צילום: הסרטון של בנט ולפיד בשבוע שעבר

תומא סלימאן: "אנחנו חושבים שהממשלה הזאת לא צריכה להמשיך להתקיים. אבל לא היה אפשר להפיל את הממשלה אתמול. צריך 61 וזה לא היה".

תומא סלימאן הבהירה: "ביום רביעי אנחנו נצביע בעד הפלת הממשלה. ראשי הממשלה לא נתנה לנו שום סיבה כדי לרצות שהיא תמשיך להתקיים".

אמרנו את זה כבר ואני אחזור על זה: אנחנו לא רוצים שהממשלה הזאת תמשיך להתקיים. אני מעריכה שהממשלה התחילה להתפרק. מי שפירק את הממשלה היא חברי הממשלה עצמה. ברגע שיהיה פיזור כנסת אנחנו נצביע בעד הפלתה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

12
11
גל
10.05.22

צריך לשפוך כסף והכל נפטר. הר הבית?הכל הצגה