למרות שפרשה מראשות הקואליציה ואין לה עוד אמון בממשלת בנט, ח"כ עידית סילמן השתתפה היום בישיבת סיעת ימינה. סילמן הגיעה לחדר הסיעה מלווה בשרת הפנים איילת שקד, ובשלב מסויים שתיהן יצאו מישיבת הסיעה ונכנסו לבד ללשכה של סילמן לכמה דקות.

בניגוד לעמיחי שיקלי שנעדר מישיבות הסיעה מרגע השבעת הממשלה והוכרז רק לאחרונה כפורש, סילמן הגיעה היום לישיבת הסיעה אולי כדי לא לשרוף את הגשרים וכדי שלא תוכרז כפורשת מה שיימנע ממנה להצטרף לרשימת הליכוד בכנסת הבאה. עם פרישתה דווח כי סילמן קיבלה הבטחה לשיריון במקום 10 ותפקיד שר הבריאות בממשלת נתניהו הבאה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

סילמן נכנסת לישיבת סיעת ימינה (נדב אלימלך)

סילמן, ששימשה כיו"ר הקואליציה פרשה במפתיע, לפני חודש מתפקידה, כשהיא מטיחה בבנט ובשרי הממשלה: "צריך להודות על האמת. ניסינו. הגיעה העת לחשב מסלול מחדש, לנסות ולהקים ממשלה לאומית יהודית, ציונית. בואו נשלב ידיים ונביא לידי ביטוי את הערכים שבשמם נבחרנו ומייצגים את רוב העם".

במכתב, שנכתב במחשבו של סמוטריץ' היא הוסיפה: "לצערי לא אוכל לתת יד לפגיעה בזהות היהודית של מדינת ישראל ועם ישראל. לא הכל אתם יודעים כי ניסיתי בשקט. לא אוכל עוד להמשיך בדרך זו בשל הערכים והמקום ממנו אני באה. אני מפסיקה את חברותי בקואליציה ואמשיך לנסות לשכנע את חבריי לחזור הביתה ולהקים ממשלת ימין. אני יודעת שאינני היחידה שחשה כך".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט נכנס לישיבת סיעת ימינה, יום שני (בנצי רובין)