המשבר בין ראשי הקואליציה למפלגת רע"מ מחריף, ובימים האחרונים נרשמה מתיחות שיא בין יו"ר המפלגה מנסור עבאס, לשר החוץ וראש הממשלה החליפי יאיר לפיד.
על פי הדיווח ב'כאן רשת ב', בשיחות סגורות האשים עבאס את לפיד כי הוא מתדרך נגדו בסוגיית הר הבית ובסוגיות רגישות נוספות.
"לפיד מתדרך נגדי רבות, הדבר הזה חייב להיפסק", אומר עבאס למקורביו. לדברי עבאס, באחד הראיונות האחרונים אמר לפיד כי עבאס לא דיבר איתו בענייני מסגד אל-אקצא, דבר שעורר את כעסו של עבאס.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בנוסף, לקראת ההצבעה על החוק לפיזור הכנסת שתיערך ביום רביעי, בכירים בקואליציה העבירו לאנשי רע"ם מסר כי התנהלותם גוררת את הקואליציה לפירוק.
"אם ביום רביעי לא תגיעו להצבעה לפחות על החוק לפיזור הכנסת בקריאה הטרומית, תדעו שבמו ידיכם אתם דוחפים לפירוק הקואליציה", אמרו גורמים בקואליציה לרע"מ.
אמש פורסם בחדשות הערב ב'כאן 11' כי עבאס הפך למנותק קשר עבור ראשי הקואליציה. על פי הפרסום, עבאס זועם על התנהלות ראש הממשלה נפתלי בנט והשותפים בקואליציה בנוגע לדרישות סיעתו על מסגד אל-אקצא, ולא עונה להם לטלפונים.
בסוף השבוע ביקש עבאס לתאם מול מלך ירדן את המהלכים בהר הבית. לדברי בכיר בקואליציה, המשבר עם רע"מ רציני וקרוב להיות בלתי-הפיך.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
עם ישראל
ראש עירית בת אל זה ראש עיר אמיתי ולא מזוייף. אומר את מה שצריך להאמר. לא כמו ראש עיריית אריאל וראש עיירת חדרה וראש עיריית אלעד וראש עיריית בני...
ראש עירית בת אל זה ראש עיר אמיתי ולא מזוייף. אומר את מה שצריך להאמר. לא כמו ראש עיריית אריאל וראש עיירת חדרה וראש עיריית אלעד וראש עיריית בני ברק וראש עיריית באר שבע. אף אחד מהם לא אמר את האמת לכולנו. ניסו לעדן את הדברים. האמת צריכה להאמר. הפיגועים וניסיון הפיגוע של היום הם – תוצאה טבעית של אובדן ההרתעה של ממשלת בנט-לפיד"
המשך 12:15 13.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רע"מ ישרינו את הנוכל
רע"מ ישרינו את הנוכל ברשימתם בבחירות הקרובות
08:35 09.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר