מייסד שלווה לסרוגים: "הלהקה שברה את כל המוסכמות"
קלמן סמואלס, מייסד עמותת שלווה, נבחר להשיא משואה בטקס יום העצמאות, מספר בראיון לסרוגים על ההתרגשות הגדולה להיות חלק מהטקס "התרגשתי מאוד בשביל כל האנשים שתרמו לשלווה בנדיבות"

בזמן החזרות הגנרליות לטקס יום העצמאות שיתקיים מחר (רביעי), קלמן סמואלס, מייסד עמותת שלווה שנבחר להשיא משואה בטקס, אומר בראיון לסרוגים: "התרגשתי מאוד בשביל כל האנשים שבמשך 32 שנה תרמו לשלווה בנדיבות".
"הכרה ממדינת ישראל בערך העשייה של אגודת שלווה זה חשוב ביותר וכל העובדים התרגשו כי הם חלק מהסיפור", הוסיף סמואלס.
עמותת "שלווה" מעניקה טיפול ומענה חינוכי-שיקומי לעשרות אלפי אנשים עם מוגבלות ולעשרות אלפים נוספים של בני משפחתם בישראל.
במסגרת העמותה הוקמה להקת "שלווה", שבה לוקחים חלק אנשים בעלי מוגבלויות. הלהקה הגיעה להישגים רבים: השתתפה בטקס המשואות, בתחרות האירוויזיון והופיעה גם בבמות רבות ברחבי העולם. חברי הלהקה משמיעים את קולם של בעלי המוגבלויות וזוכים להכרה ולאהבה רבה.
סמואלס מספר בהתרגשות על להקת שלווה: "כל אחד מנסה לקבל את האחר אבל אין ספק שהלהקה פרצה אלף תקרות זכוכית, אני אספר לכם שלא פעם ולא פעמיים אני הייתי בהופעות וילדים צעירים רק רוצים סלפי עם יאיר או עם טל, דברים שבתחילת הדרך, לא רק שלא רצו סלפי, לא רצו להיות שם ולראות אותם אז הלהקה כן הצליחה לעשות דברים באופן נפלא ולשבור את כל המוסכמות הישנות"
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו