לשכת ראש הממשלה מבהירה הערב (שני) כי "הפרסומים כאילו יש דיונים כלשהם על שינוי ריבונות ישראל בהר הבית הם נטולי בסיס. זה אינו עומד על הפרק. הסטטוס קוו בירושלים יישמר".
בלשכה מוסיפים כי "גם כאן, בדיוק כמו הספין לפני כשנה על הקמת קונסוליה לפלסטינים בירושלים אין לזה בסיס".
"דרעי וליצמן לא רלוונטיים, הכל עובר דרך גפני"
מוקדם יותר היום, כתבת חדשות 12, דפנה ליאל, דיווחה כי בכיר בימינה התבטא כי מדובר בדרישות לא הגיוניות וכי אם רע"מ תמשיך למקד את דרישותיה בנושאים שאינם אזרחיים "אין להם מה לחפש פה".
על פי הדיווח, הבכיר בימינה התבטא כי "מבחינתנו רע"מ יכולה לקום וללכת. אנחנו לא נסבול איומים ודרישות לא הגיוניות להישארותם בקואליציה. אם הם רוצים להמשיך לסייע לחברה הערבית מצויין. אם הם רוצים מעבר, אין להם מה לחפש פה".
הרקע לדברים הם דברי יו"ר רע"מ מנסור עבאס, שהודיע על החרמת פעילות הכנסת, הבהיר לראש הממשלה החליפי יאיר לפיד, כי רע"מ תחזור לפעילות פרלמנטרית רק אחרי שישראל תסכם עם ירדן את נושא הסטטוס קוו בהר הבית.





תגובות
חתיכת טינופת רמאי נוכל וגנב .מי מאמין לך ? שתישרף בביתך יחד עם כל המסובים על חשבון משלם המיסים. מושחת שונא ישראל ומוכר את ביטחון ישראל בעבור כסא. טמא את וכל משפחתך תמות בזמן הארוחה.
כנראה שיש לך סתימה בעיין מה לא יעשו השמאלנים כדי להישאר בשלטון? אבל זה נגמר
בבקשה ,אסור לקלל זה חוזר אליך
כן כמו הספין שהוא ילך עם לפיד אחרי הבחירות
מי שמאמין לבנט הרב נוכל שיקום אף אחד לא קפ