בראיון חג שיתפרסם ביום העצמאות, מתייחס נשיא המדינה יצחק הרצוג בעיתון "ישראל היום" להתרחבות הסכמי השלום לעוד מדינות במזרח התיכון.
"הסעודים צריכים להצטרף למשפחת הסכמי אברהם, ובהחלט אשמח להגיע בעתיד למפגש גלוי בסעודיה, תהליך ההצטרפות לא תלוי רק בישראל, אלא גם בתהליכים הפנימיים בסעודיה וביחסי סעודיה־ארה"ב".
בהקשר למשבר הפוליטי בישראל מאז שנת 2019, הרצוג אומר: "אעשה הכול כדי לתרום ליציבות, לא בראייה פוליטית של מי יוביל, אלא בהבטחת תהליך פוליטי בריא. אי יציבות משפיעה ישירות על איכות חיינו, על יוקר חיינו ועל חינוך ילדינו".

"כאבתי את התוצאה הזו באופן אישי"
הנשיא נשאל מה דעתו על שילוב מפלגות ערביות בקואליציה: "זו שאלה פוליטית, אבל התהליך הטבעי של השתלבות גורמים מהחברה הערבית ליד שולחן מקבלי ההחלטות היה צפוי על ציר הזמן, וצריך לאפשר לשילוב הזה לקרות גם בצמרת. זה תהליך שקורה בכל האומות".
נתניהו מעדיף ממשלה בראשותו – או בחירות
בנוסף התייחס הרצוג לתחושותיו לאחר הפסדו בבחירות 2015 לנתניהו: "הפרק הזה מאחוריי, סגרתי אותו בתוך בקבוק וזרקתי לים – במובן זה שאני לא נוטר טינה, ומבין שהייתה תוצאה לגיטימית שכיבדתי אותה."

"כאבתי את התוצאה הזו באופן אישי, אבל המשכתי הלאה, גם אם מדי פעם מבליח לי משהו בתת־מודע. היום אני במקום אחר, גם בתפקוד הפוליטי. אני לא יכול להיות מחנאי".
תגובות
עוד זבל חלאה אתה לא שייך לעם היהודי חתיכת זבל אתה לא יכול להיות במישרה הזאת כי אתה נוכל ביחד עם ברק הפדופיל שמרתה על זכות השתיקה בחקירות של העמותות של סוחר הסמים מספר אחד במדינה הנוכל ברק ימח שימך ושמו שני נבלות שמיתפלל שתיכרתו לאלתר מהיקום, מושחתים,אתה צריך לצאת מהבית של הנשיאים,אתה לא ראוי,וכל המבנה והעובדים ממש מיותרים ולא צריכים לבזבז כל שנה 65,000,000 ₪ על אחזקת נוכל וכל מה שמיסביב,יש לסגור מיותר לחלוטין כל המוסד המבזבז ולא מועיל,נהנתן זבל, תיקח את עבאס ותן אותו לילדות או לנכדות שלך חוצפן ארור,
שמור על זכות השתיקה החשוד מכמות ברק..
בוז' אתה נשיא פוליטי שתומך במפלגה שרוצה להשמיד את המדינה-סבא שלך ואבא שלך זועקים מהקבר-לא ציפו שאחד מבני המשפחה שלהם יתמכו במפלגה שרוצה להשמיד את המדינה שעליה הם נלחמו.