אולם ההמראות בנתב"ג פונה הערב (חמישי) מחשש לאירוע ביטחוני. הטרמינל התמלא בכאוס ובהלה רבה אחזה בנוסעים – מחשש לאירוע טרור. לאחר דקות התברר כי מדובר בחשד שווא.
צפו:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
משפחה אמריקאית שאספה נפל של פגז
דובר רשות שדות התעופה מסר: "הערב משפחה אמריקאית שטיילה ברמת הגולן הגיעה לטיסה לארצות הברית. במהלך הטיול אחד הילדים אסף נפל של פגז.
בהגיעם לשלוח את הכבודה הם חשפו את הנפל בפני צוות הביטחון. מאחר והיה מדובר בנפל של פגז, הוכרז פינוי קהל מאזור החפץ. לאחר שנשלל אירוע ביטחוני בוטל פינוי הטרמינל. האירוע נמצא כרגע בתחקיר מבצעי".
עוד הוסיפו: "לעדכונכם המשפחה שוחררה לטיסה בסיום התחקור. שנית, במהלך ההמולה שנוצרה במהלך הפינוי קהל נוסע ישראלי (בן 32) שעלה על מסועי הכבודה רץ על המסוע נפל ונחבל. הנוסע פונה לטיפול רפואי בבית החולים. האירוע מתוחקר".
אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, ישו לפנות ל srugim@srugim.co.il
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
קונסטנטין רוקוסובסקי
american idiots
08:17 29.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גילי שיר
בסופו של יום ובמבט מהצד, זו תקרית סופר מצחיקה
02:17 29.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דורון שטאובר
לא משנה מאיזה צד הממשלה האויב רוצה את מה שראיתם בוידאו. פאניקה, פחד. כי אנחנו עם שמקדש חיים. והאויב שלנו מקדש מוות. לא הגיע הזמן לתת...
לא משנה מאיזה צד הממשלה האויב רוצה את מה שראיתם בוידאו. פאניקה, פחד. כי אנחנו עם שמקדש חיים. והאויב שלנו מקדש מוות. לא הגיע הזמן לתת להם את מה שהם רוצים? מוות מוקדם? הרי הם רוצים את זה!!! בתור שכנים טובים, אנחנו צריכים לתת להם את זה!!! צה"ל מסוגל.
המשך 23:46 28.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר